Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki
Osijek031.com
»
Događaji - najave i recenzije
»
Sjećate li se Tufne?
Idite na
Prethodna
1
,
2
,
3
,
[4]
:| |:
#46:
Autor:
Loona
Postano:
20.10.2006. 11:18
Eh, veterani..
btw, ja opet postala student, i nekako mi teže, al mi je Tufna bliže.. hmm..
#47:
Autor:
zlusch
Postano:
20.10.2006. 12:17
Loona
je napisao/la:
Eh, veterani..
btw, ja opet postala student, i nekako mi teže, al mi je Tufna bliže.. hmm..
Eh, veterinari....
Glede & unatoč studija... jedan je moj prof iz srednje znao govoriti - nauka nije zec da ti pobjegne, ali nije niti magarac da je vučeš za uši
A vidiš, mogao bih ja malo večeras do te Tufne da vidimo ima štogod staroga... pa makar i dio inventara
#48:
Autor:
Loona
Postano:
20.10.2006. 12:19
A mogla bi i ja onda, s faksa taman navratiti na pelinkovac koji.. to im je moralo ostati isto.. boca je boca..
#49:
Autor:
zlusch
Postano:
29.10.2006. 18:19
Loona
je napisao/la:
A mogla bi i ja onda, s faksa taman navratiti na pelinkovac koji.. to im je moralo ostati isto.. boca je boca..
Čekaj malo... Tufna radi i preko dana? Hmm, mada zvuči logično... zašto bi kroneri bili uskraćeni nauštrb avantgardne mladeži...
#50:
Autor:
Loona
Postano:
30.10.2006. 7:54
zlusch
je napisao/la :
Loona
je napisao/la:
Čekaj malo... Tufna radi i preko dana? Hmm, mada zvuči logično... zašto bi kroneri bili uskraćeni nauštrb avantgardne mladeži...
Al meni predavanja traju do navečer.. ja sam fino kulturno dijete i ne pijem alkohol prije mraka..
#51:
Autor:
zlusch
Postano:
30.10.2006. 10:19
Loona
je napisao/la:
Al meni predavanja traju do navečer.. ja sam fino kulturno dijete i ne pijem alkohol prije mraka..
Niti poslije svitanja, predmnijevam...
OK, jedna putna se ne računa....
#52:
Autor:
DonQuijote
Postano:
30.10.2006. 11:28
zlusch
je napisao/la:
Loona
je napisao/la:
Niti poslije svitanja, predmnijevam...
OK, jedna putna se ne računa....
kako inače nemam običaj diskriminirati, tako ne diskriminiram doba dana za pijenje. svaki je dio dana jednako dobar!
#53:
Autor:
Loona
Postano:
30.10.2006. 13:50
A je, da... samo ako ne moram ići raditi taj dan jer u mome preduzeću ima se i drager. Al ne da stoji i skuplja prašinu nego se i koristi...
Osijek031.com
»
Događaji - najave i recenzije
»
Sjećate li se Tufne?
Idite na
Prethodna
1
,
2
,
3