Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Sjećate li se Tufne? Idite na Prethodna  1, 2, 3, [4]  :| |:

#46:    Autor:  Loona Postano:
Eh, veterani.. Wink
btw, ja opet postala student, i nekako mi teže, al mi je Tufna bliže.. hmm..

#47:    Autor:  zlusch Postano:
Loona je napisao/la:
Eh, veterani.. Wink
btw, ja opet postala student, i nekako mi teže, al mi je Tufna bliže.. hmm..

Eh, veterinari.... Wink
Glede & unatoč studija... jedan je moj prof iz srednje znao govoriti - nauka nije zec da ti pobjegne, ali nije niti magarac da je vučeš za uši Wink
A vidiš, mogao bih ja malo večeras do te Tufne da vidimo ima štogod staroga... pa makar i dio inventara Smile

#48:    Autor:  Loona Postano:
A mogla bi i ja onda, s faksa taman navratiti na pelinkovac koji.. to im je moralo ostati isto.. boca je boca.. Wink

#49:    Autor:  zlusch Postano:
Loona je napisao/la:
A mogla bi i ja onda, s faksa taman navratiti na pelinkovac koji.. to im je moralo ostati isto.. boca je boca.. Wink

Čekaj malo... Tufna radi i preko dana? Hmm, mada zvuči logično... zašto bi kroneri bili uskraćeni nauštrb avantgardne mladeži... Wink

#50:    Autor:  Loona Postano:
zlusch je napisao/la :
Loona je napisao/la:

Čekaj malo... Tufna radi i preko dana? Hmm, mada zvuči logično... zašto bi kroneri bili uskraćeni nauštrb avantgardne mladeži... Wink

Al meni predavanja traju do navečer.. ja sam fino kulturno dijete i ne pijem alkohol prije mraka.. Wink

#51:    Autor:  zlusch Postano:
Loona je napisao/la:
Al meni predavanja traju do navečer.. ja sam fino kulturno dijete i ne pijem alkohol prije mraka.. Wink

Niti poslije svitanja, predmnijevam... Wink
OK, jedna putna se ne računa.... Very Happy

#52:    Autor:  DonQuijote Postano:
zlusch je napisao/la:
Loona je napisao/la:

Niti poslije svitanja, predmnijevam... Wink
OK, jedna putna se ne računa.... Very Happy

kako inače nemam običaj diskriminirati, tako ne diskriminiram doba dana za pijenje. svaki je dio dana jednako dobar! Smile

#53:    Autor:  Loona Postano:
A je, da... samo ako ne moram ići raditi taj dan jer u mome preduzeću ima se i drager. Al ne da stoji i skuplja prašinu nego se i koristi...
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Sjećate li se Tufne? Idite na Prethodna  1, 2, 3, [4]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 4 / 4.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::