Da, svaka čast mrkyju, ali je zanimljivo zašto mu se uopće mora čestitati kad je notorna činjenica ono što je on prezentirao slikama. Mora mu se čestitati zato što konstantno na ovaj forum dolaze razno razni likovi koji žele obezvrijediti i omalovažiti sve hrvatsko, koji nas žele što dublje zakopati u balkanski glib... i naravno onda kada ti takvi neki sto puta ponove matru da su spomenici tenkovima staljinističke i komunističke ideje i "trademarkovi", naravno da ti onda ovakve jedne slike sa "zapada" dođu kao osvježenje.
Dakle, u ovom gradu postoje tri spomenika, koji imaju, ajmo reći, različito podrijetlo: jedne je postavila struka ("radijatori") pa mrziteljima Hrvatske i Domovinskog rata ne valjaju, drugog je postavio Đapić ("reper"), koliko se za njega žuči prolilo, ne vrijedi ni pisati, i sada evo imamo i spomenik anonimnog podrijetla: 106 osoba je odlučno reklo NE
Bespotrebno se uopće i zapitati: kako uopće zadovoljiti ukus tih osoba? Kada se radi o hrvatskim spomenicima i simbolima, bojim se da nikako.
I drago mi je da moraju živjeti u ovom gradu i svakodnevno prolaziti pored tih simbola. Drago mi je jer znam da ih to boli.