#47:
Autor:
zen031
Postano:
24.05.2011. 9:50
Ne mogu vjerovati da živim u istom gradu sa ovakvim seljačinama punim taštine i ljubomore...to je strašno. Da,kažem bolje šutite,budalama kao što ste vi i treba zabraniti bilo kakvu slobodu govora!
|
Kako je prije par dana rekao Stazić, ljubomora se javlja prama nečemu što ti se sviđa ili voliš. A budući da se dobrom dijelu ljudi kolumna, a posebno ovaj tekst, ne sviđaju, nemoguć je nastanak ljubomore.
A tvoji izljevi ružnih izraza poput: "seljačine, bolje šutite, budale, zabraniti slobodu govora" puno govore o tebi. Ne brini, mnogi su takvi u pubertetskom razdoblju ili kad su na razini pubertetskog razdoblja, kad misle da su jedino oni u pravu. Neki, eto, u to doba pišu dnevnike, ali nas ne časte svi objavljivanjem svojih prištavih muka u javnosti.
Ti si izgleda jako mlad kad "ne možeš vjerovati da živiš s takvim i takvim ... u istom gradu", jer da si stariji davno bi shvatio kakvih sve ljudi ima u jednom gradu, još pritom i srednje velikom.
Hrvoje (a i Duminske), uzmite nekakvu tamburu pa udrite, kupite si bicikl pa se žustro provozajte do Kopačkog (vrijeme je divno; ponesite naočale-ima puno mušica), već će biti bolje.
Štoviše, mislim da se autor ne bi smio ni trebao naći uvrijeđenim ako vidi (neke) loše komentare na svoje književno djelo. To bi mu trebao biti poticaj da piše bolje. Ako sljedeća kolumna bude takva, ja ću ju podržati. Ali ako mu smetaju loši komentari, to bi bio znak, zajedno s drugim razlozima koje je sam iznio u tekstovima, da posjeti psihijatra (nije to sramota).
|