Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Bubalov ultimatum Osijek–Koteksu: Autobusni kolodvor mora biti završen 01. lipnja! Idite na Prethodna  1, 2, 3, [4]  :| |:

#46:    Autor:  exHOP3on Postano:
Redakcija 031 je napisao/la:
Očekuje se, isto tako, da će se u narednoj godini smanjiti i broj prijava za povrat poreza.

el mi može netko ovo objasnit?

#47:    Autor:  Mladjo Postano:
exHOP3on je napisao/la :
Očekuje se, isto tako, da će se u narednoj godini smanjiti i broj prijava za povrat poreza.

prijave se mogu podnositi samo za polugodišnje razdoblje, a po novom je i ukinuta mogućnost povrata poreza kod stambenih, zdravstvenih i stavki osiguranja.

#48:    Autor:  studenac Postano:
Angelium je napisao/la:
Mene zanima, kad već pokušavate oprati odgovornost s Vaše stranke, sljedeće: zašto županija, koja je vlasnik srednjih škola, i župan kao njezin predstavnik nije suspendirao ravnateljicu opće gimnazije koja je također bila uhićena do okončanja postupka?

... osjećam se prozvan i zato po neznam koji put... možda ti nikako ne dospjeva do mozga... nisam član niti jedne stranke samo osoba koja realno gleda na probleme koji muče stanovnike ove naše Slavonije i Osijeka. Tako i ta tvoja "famozna" ravnateljica ima ime i prezime ili ga možda nema, pa molim reci da mi svi "priglupi" znamo. A i za tvoju informaciju u ovoj lijepoj našoj nitko nije kriv dok mu ne dokažu.

#49:    Autor:  exHOP3on Postano:
Mladjo je napisao/la:
exHOP3on je napisao/la :

prijave se mogu podnositi samo za polugodišnje razdoblje, a po novom je i ukinuta mogućnost povrata poreza kod stambenih, zdravstvenih i stavki osiguranja.

hvala Smile

#50:    Autor:  Angelium Postano:
Mrky007 je napisao/la :
studenac je napisao/la:
Angelium je napisao/la :
Nema razlike - HDZ = HDSSB

Evo i činjenica koje to potvrđuju.
HDZ uništava Hrvatsku, HDSSB Slavoniju
HDZ katastrofalnom politikom uzrokovao abnormalno visoku nezaposlenost u Hrvatskoj HDSSB isto to u Slavoniji

HDZ umješan u kriminalne aktivnosti, HDSSB umješan u kriminalne aktivnosti...

Dakle HDZ = HDSSB

A da se malo raspitaš o nezaposlenusti u županiji i gradu? Ili možda o stanju u županiji i gradu prije i poslije dolaska sadašnje ekipe... vjerojatno jako dobro znaš, prema tome ne piši o onome što i osnovci vide i znaju... to više ne možete nikome prodati.

Gube HSPovci i HDzovci polako tlo pod nogama jer čak ni na internetu nisu tolko brojni i jedinstveni kao prije.
Sve je više pohvala prema gradskoj upravi jer ljudi kuže da se poltika može voditi jedino ovako racionalno kako se sada u Gradu radi.
Samo ono što se ima može se trošiti.
Lako je 4 godine biti pijani milijarder ali onda će tvoji nasljednici i praunici vračati tvoje dugove.

U mandatu 2005 - 2009 samo jedan jedini potez gradskog vijeća ili gradonačelnika/gradskog poglavarstva je bio protuzakonit i samim time poništen.

Znaš li koji je to bio ? Onaj kada je sadašnji župan Šišljagić PROTUZAKONITO instalirao za gradonačelnika Osijeka Benašića. Sva sreća pa taj šamar svim građanima grada Osijeka je trajao samo 11 dana. E što ih se ima za pohvaliti Very Happy

#51:    Autor:  studenac Postano:
... samo dvije rečenice na ovaj tvoj "komentar"...
Koliko je zaduženje grada bilo do dolaska sadašnje ekipe... jesi možda upoznat?! ako nisi raspitaj se. A što se tiće ostalog za tebe vrijedi "baba šumom, deda drumom".
Osijek031.com » Vijesti » Bubalov ultimatum Osijek–Koteksu: Autobusni kolodvor mora biti završen 01. lipnja! Idite na Prethodna  1, 2, 3, [4]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 4 / 4.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::