Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Haaške presude [Vijesti Osječke TV] Idite na Prethodna  1, 2, 3, [4]  :| |:

#46:    Autor:  Brick Top Postano:
lydi je napisao/la :
Ova dva linka ne dokazuju ništa kao ni moj prvi link,,,osim da gdje ima dima ima i vatre...
A i opće poznata stvar da u legiju stranaca ne idu odlični djaci,štreberi kao ni visoko obrazovani gradjani...
Sad ti vjeruj ono što ti želiš vjerovati,,moja vjerovanja se temelje na dokazima koje ču ti sada nabrojat a to su da su činove dobijali kriminalci,gradski mangupi i bivši oficiri JNA...
Ako je pokojni Mato ŠAban i drugi živi pod navodnicima nosioci visokih činova iz domovinskog rata nekima heroj meni nije,,,imam pravo birati sebi heroje ...

Evo i linka s Nove Tv. Ustvari, ne znam zašto se uopće upuštam u raspravu s tobom. Ti imaš svoje neke "dokaze" koji ni kod save štrbca ne bi prošli, a i očito si zauzeo/la mišljenje koje se temelji na (trofaznim) osjećajima, a ne na činjenicama. Pozdrav

#47:    Autor:  lydi Postano:
Citat: Evo i linka s Nove Tv. Ustvari, ne znam zašto se uopće upuštam u raspravu s tobom. Ti imaš svoje neke "dokaze" koji ni kod save štrbca ne bi prošli, a i očito si zauzeo/la mišljenje koje se temelji na (trofaznim) osjećajima, a ne na činjenicama. Pozdrav

Trofaznim osječajima,,pa ovo nisam čuo od 90.-tih,stvarno jadan dokaz Odvjetnik Mišetić je rekao bla,bla,bla i Nova TV osijek031.com smile ,,,tvoj stav prema nekom tko misli drugačije i bira svoje heroje je da taj ima (trofazne) osjećaje.. Jadno ti je razmišljanje za 21.st. i još jedan veliki razlog zašto trebamo glavom u zid lupiti pa sami sebi reći da smo okruženi balkancima kao ti.....
Na ovoj razini ne želim razgovarat sa tobom,,,mislim da i moderator foruma nebi trebao dozvoliti ovakav način komunikacije sa tvoje strane ...

#48:    Autor:  boban_os Postano:
Napisao si :"A i opće poznata stvar da u legiju stranaca ne idu odlični djaci,štreberi kao ni visoko obrazovani gradjani..."

Pa dobro i što sada? Zar to umanjuje herojstvo ili dobrotu čovjeka ako nema fakultet? Pa baš takvi su i najzaslužniji za obranu države, mali obični ljudi..

#49:    Autor:  paradox1991 Postano:
boban_os je napisao/la:
Napisao si :"A i opće poznata stvar da u legiju stranaca ne idu odlični djaci,štreberi kao ni visoko obrazovani gradjani..."

Pa dobro i što sada? Zar to umanjuje herojstvo ili dobrotu čovjeka ako nema fakultet? Pa baš takvi su i najzaslužniji za obranu države, mali obični ljudi..
slažem se s tobom...1991 godine bili su dobri i robijaši samo da obrane državu...baš te iste fakultetlije su im pljeskali i bacali na njih cvijeće samo da njihovo dupe obrane...

#50:    Autor:  boban_os Postano:
Pa da, sada su to ne obrazovane primitivne seljačine.. ma joj.. licemjeri
Osijek031.com » Vijesti » Haaške presude [Vijesti Osječke TV] Idite na Prethodna  1, 2, 3, [4]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 4 / 4.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::