Tajice su "pamučne hulahopke", jel hodaš samo u hulahopkama okolo... U redu mi je kad se na tajice nose duže tunike pa se doslovno guzica ne ocrtava... Ali ima cura koje to doslovno nose kao hlače... Meni je to čisti neukus, i kad obučeš tajice i pogledaš se u ogledalo odzada jel ima ikakve razlike između tebe u tajica i tebe samo u gaćicama osim šta umisto boje kože imaš boju tajica na sebi... Nema nikakve razlike...
Ja nisam prenijela cijelu krivicu na žene. čitaj pozornije... Jasno mi je da ima svakakvih umova, koji i na sitnicu mogu zabrazditi... Ali zašto se uopće staviti u situaciju da netko zamrači na tebe to mi nije jasno...
Zašto isticati maksimalno dijelove svoga tijela i onda kad se nakon 20 muških uzdaha koji ti imponiraju pojavi poremećeni um koji to vidi drugačije i počne se samozadovoljavat onda se proklinje sve živo...
Isto tako kao što ti kažem, zašto sam ja kriva jer nosim tajice, on može reć nisam ja kriv šta sam psihički bolestan...
Svaka akcija ima svoju pozitivnu i negativnu reakciju i na sve moraš računat... Ako želiš izgledat sexy i pripijeno 0-24h onda moraš računat i stim da nećeš uvijek naić na normalne ljude...
A to da nisi nikad čula da su ženske počele drkat okolo, to je zato šta se dosad nis našla u takvoj priči il si općenito naivna pa misliš daje to nemoguće...
Al evo ja ti govorim... Postoji i to... Mog bivšeg kolegu je nepoznata žena u tramvaju uhvatila za penis i to kad je bio normalno obučen...