#50:
Autor:
Gradjanin
Postano:
21.03.2011. 13:56
...izgleda da onda oboje imamo problema s prepoznavanjem sarkazma i ironije međusobno....no, čudim se zašto si se našao eventualno ponižen mojim postom kad nigdje ne spominjem vrijeđanje nacionalnog identiteta????....Brena mi jednostavno ne leži, niti glazbenim izričajem, niti vizualnim identitetom, a politički uopće ne ulazim u priču, jer nisam pratila životne (ne)prilike iste.....a da se ovdje, na ovom forumu, voli slušati Brena - e, pa nisam to primijetila u zadnjih 5 godina koliko sam član istog....
...btw. ovo nije spot koji pokazuje puni sjaj 80-tih
|
Nisam se ja našao ponižen, samo ukazujem na primjere.
Nisi ništa nacionalno napisala, ali tema članka je o Breni i to u kontekstu nacionalnosti, rata i bla, bla, pa u tom smislu sweete nije zalutala na ovaj forum svojim komentarima i po meni je dobrodošla, a kad se suprotno tomu nadovežeš na stresne poremećaje nekih ovdje "ratnih žrtava" Lepe Brene onda se svrstavaš među njih.
Nitko ovdje nije crnokošuljaš i nacista, samo mnogi razmišljaju kao Danijel Srb. Nesposobni vidjet bolju budućnost pa žive u prošlosti i još bi sve druge vukli u taj mrak trauma i sukoba i to preko Lepe Brene. Kako se taj Srb ne bori tako protiv HDZ-a i njihovog lopovluka koji je ojadio Hrvate više nego svi drugi agresori zajedno?! HDZ-u priskaču u pomoć kad god treba, a na Breni treniraju domoljublje skupa sa svim ovdje forumašima pristašama.
Kužiš te apsurde? Na te teme reagiram javno, a glazbu slušam privatno.
Ostaj dobro!
|