#54:
Autor:
Brick Top
Postano:
06.03.2011. 13:19
A evo i nekih bilježaka ljudi koji su imali priliku biti u kontaktu s njim.
|
Dakle, kao što vidimo, Pernar je čisti medijski proizvod. U prvom redu žutih medija (index), a onda i onih izrazito nesklonih vladi (Stanković). No to je bilo jasno od prvog trenutka. Ako ćemo kronološki, nije pernar ništa prvi započeo. Po mome osobnom mišljenju, Purda je bio ta kap koja je prelila čašu. Zatim se dogodio incident gdje su one dvije cure jajima gađale HDZ-ovce, a i sam prosvjed branitelja je najavljen prije ovog pernarovog. Njegov se praktički niotkud pojavio. Čak je bilo mišljenja da se namjerno forsira ne bi li razjedinio prosvjednike i oslabio možebitno veliki braniteljski prosvjed.
A što se tiče pernarove "hrabrosti", on je točno znao da mu se ništa krucijalno ne može dogoditi ako skoči na policiju. Potajno se nadao da će biti vijest dana zbog toga i eto zaista, odmah je pozvan u jednu od najgledanijih emisija, Nu2. Dobio je zabranu kretanja centrom Zagreba (valjda) ili u suprotnom plaća 10 000kn kazne. Koliko znam, on se u centru više nije pojavljivao. Toliko o njegovoj revolucionarnosti.
Isto tako, meni pomalo bude neugodno kad ga gledam i slušam njegove izjave. Definitivno s tom osobom nešto nije u redu i drago mi je da su to ljudi na vrijeme prepoznali. I ovi njegovi "odvjetnici" će brzo progledati.
|