Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Amerikanci ulažu sto milijuna eura, Osijek postaje proizvođač etanola! Idite na Prethodna  1, 2, 3, [4]  :| |:

#46:    Autor:  Leteci mungos Postano:
Yoanna, ne samo da si povrsna, nego i ne vidis dobro. U tom silnom pjenjenju nisi ni primjetila da ti "za onu stvar" poruku nisam napisao ja.

Sto se tice ostatka teksta, s obzirom da si izdvojila jednu recenicu, a ignorirala ostatak iako je obojan i posebno istaknut, smatram da si se time kvalificirala u skupinu osoba s kojima ne vrijedi ni o cemu raspravljati. Molio bi te da kliknes na gumb "ignore" ispod mojih postova, kao sto cu ja sada uciniti za tebe. Hvala.

#47:    Autor:  beziljy Postano:
zicer je napisao/la :
PEGY je napisao/la:
hoće li to biti nešto kao ona škrobara u Belom?

Neće, ovo je puno ozbiljnije jer iza ove investicije stoji američki kapital, a samim tim i njihova službena politika (država).

osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile

#48:   Re: Amerikanci ulažu sto milijuna eura, Osijek postaje proizvođač etanola! Autor:  Yoanna35 Postano:
Mungose oprosti, umro mi je netko i nisam baš pri sebi ovih dana..očajna sam jer često dobri projekti zaustavljaju, ne radim godinu i pol..i super me je strah..2011. godiie..probaj me razumjeti..površna sam kad mi se probude emocije...evo jedan podatak istu ovakvu proizvodnju otvoriti je htio netko u Vukovaru točnije 5 proizvodnji , pokušava od 2005. Ja sjedim kod kuće, investitor hoće uložiti, a netko treći radi sve da se to ne dogodi..pobogu zašto???Oprosti još jednom
Osijek031.com » Vijesti » Amerikanci ulažu sto milijuna eura, Osijek postaje proizvođač etanola! Idite na Prethodna  1, 2, 3, [4]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 4 / 4.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::