Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Ne vraćajući kusur trgovci zarade i do 10 posto plaće! Idite na Prethodna  1, 2, 3, [4], 5  Sljedeća  :| |:

#46:    Autor:  muvifrik Postano:
Nije problem ostaviti par lipa, nego što to prodavač/ica odlučuje svojevoljno. A to nije u redu. Vrati mi ono liko koliko trebaš, a ja ću odlučiti hoću li ostaviti 1, 5 ili 50 lipa.

#47:    Autor:  morgan Postano:
tamo gdje kupujem redovito uvijek im ostavim kusura do 50 lipa i uvijek mi oproste ako mi uzfali.
kao što essek031 reče više me bole ovi popaljeni milioni preko Fimi i ostalih medija nego tih par lipa koje mi neuzvrate.

#48:    Autor:  cane Postano:
Klošar do klošara, Hrvatska! Živjeli!

#49:    Autor:  nicoll Postano:
Kad otvorim novčanik, onaj dio sa kovanicama jer mislim da imam tih 20 lipa koje mi baš fale, kad ono 1lipa ili 2 lipe..jooj to mrzim...nikad ne uzimam te male kovanice,ostavim trgovkinji "za frizuru" Smile
ali da ako je moj račun 449,89 kn, očekujem da mi trgovkinja to i kaže.. nemoj mi zaokruživat, to je bezobrazno, a ionako ću ti ostaviti ostatak..

a karticom mi malo rizično, jer onda ni ne pogledam račun a i nemam mjeru..pa tek poslije kada dođe na naplatu skužim da je nešto bilo skuplje neg je pisalo na proizvodu..

#50:    Autor:  fear of the dark Postano:
Mene ovaj članak sjeti na natpis na nekoj zgradi:
Neću žvake oću kusur!! osijek031.com smile

#51:    Autor:  Stella1989 Postano:
fear of the dark je napisao/la :

Vjerojatno je to napisao fan grupe Neću žvake oću kusur. Smile

#52:    Autor:  exHOP3on Postano:
Stella1989 je napisao/la:
fear of the dark je napisao/la :

Vjerojatno je to napisao fan grupe Neću žvake oću kusur. Smile

ILI, pošto znam gitaristu tog benda, taj bend je odabrao ime po tom grafitu Wink

#53:    Autor:  Crna Von Katze Postano:
Joj, koje škrtice... Ne možeš vjerovati. Stvarno je najgore raditi s ljudima.

#54:    Autor:  bazooka_joe Postano:
Sir William je napisao/la:
bezobrazno je prema onima koji imaju nešto protiv toga, a nešto protiv toga imaju osobe koje gledaju da svaka kuna koju su zaradili/našli na ulici/dobili ostane u njihovom đepu, a takve osobe nazivamo...

kao što sam vec napisao, trgovcima je ovako prakticnije, pogotovo kad 500 studenata navali na jednu blagajnu pod pauzom koja traje čak 15min.. misli malo i na druge..

Ti brkash pojam skrtosti sa pojmom racionalnosti...
Uostalom,teti je posao prodavati studenctima kave,sokove,sendvice. To sto teta ocigledno nije sposobna odraditi vracanje kusura problem je kojega moze rijesiti otkaz i uposljavanje nekog efikasnijeg na njeno radno mjesto.
Gdje bih zavrsio kada bih svaki puta kad netko nesto sjebe mislio ma druge? Zasto? Ocito ti drugi ne misle na mene...

#55:    Autor:  bazooka_joe Postano:
nicoll je napisao/la:
Kad otvorim novčanik, onaj dio sa kovanicama jer mislim da imam tih 20 lipa koje mi baš fale, kad ono 1lipa ili 2 lipe..jooj to mrzim...nikad ne uzimam te male kovanice,ostavim trgovkinji "za frizuru" Smile
ali da ako je moj račun 449,89 kn, očekujem da mi trgovkinja to i kaže.. nemoj mi zaokruživat, to je bezobrazno, a ionako ću ti ostaviti ostatak..

a karticom mi malo rizično, jer onda ni ne pogledam račun a i nemam mjeru..pa tek poslije kada dođe na naplatu skužim da je nešto bilo skuplje neg je pisalo na proizvodu..

Kovanice od 1 i 2 lp vec dugo nisu u uporabi.
Ovo sa karticama ne kontam, ti placash unaprijed, pa ti riskantno? Smile

#56:    Autor:  essek031 Postano:
Crna Von Katze je napisao/la:
Joj, koje škrtice... Ne možeš vjerovati. Stvarno je najgore raditi s ljudima.

Istina! Bolje je čuvati 500 ovaca, nego raditi sa 5 ljudi... Ljudi su dno dna, čast iznimkama... Hvala Bogu, takve ljude uspješno zaobilazim u širokom luku!

#57:    Autor:  Ingo Postano:
konacno je brilijantno istrazivacko novinarstvo otkrilo prave uzroke stanja u kojem se nalazimo.

eto kuda su otisle milijarde i milijarde kuna, eura, svicaraca ....

vazno je prepoznati problem, identificirati ga i uprijeti prstom u nju.

sutra idem u billu upirati prstom u blagajnice.

iskreno se nadam da ce uskoro i konobari doci na red ... i oni su mi sumnjivi.

#58:  Beark ! Re: Ne vraćajući kusur trgovci zarade i do 10 posto plaće! Autor:  dipl.iur.umirovljenica Postano:
Ja ne znam da li je ovdje vise glup clanak ili autor koji je uspio zavarati narod?!?
Ta famozna lipa o kojoj je rijec, daj Boze da ide trgovkinji/trgovcu, vec ne ide! Ide brutalnom poslodavcu, s tom lipom se njena placa ne povecava...

#59:    Autor:  Sir William Postano:
bazooka_joe je napisao/la :
Sir William je napisao/la:
bezobrazno je prema onima koji imaju nešto protiv toga, a nešto protiv toga imaju osobe koje gledaju da svaka kuna koju su zaradili/našli na ulici/dobili ostane u njihovom đepu, a takve osobe nazivamo...

kao što sam vec napisao, trgovcima je ovako prakticnije, pogotovo kad 500 studenata navali na jednu blagajnu pod pauzom koja traje čak 15min.. misli malo i na druge..

Ti brkash pojam skrtosti sa pojmom racionalnosti...
Uostalom,teti je posao prodavati studenctima kave,sokove,sendvice. To sto teta ocigledno nije sposobna odraditi vracanje kusura problem je kojega moze rijesiti otkaz i uposljavanje nekog efikasnijeg na njeno radno mjesto.
Gdje bih zavrsio kada bih svaki puta kad netko nesto sjebe mislio ma druge? Zasto? Ocito ti drugi ne misle na mene...

tako je da, nitko ne misli na tebe, pa nemoj ni ti na njih, pa nece ni oni na tebe..

svi smo sebi na prvom mjestu, i ne vidimo ništa loše u tome jer su svi drugi takvi i ne vide ništa loše u tome jer su svi drugi takvi i ne vide ništa loše u tome..

pobit ćemo se svi jednog dana i bit će mir božji..

#60:  Beark ! Re: Ne vraćajući kusur trgovci zarade i do 10 posto plaće! Autor:  Sir William Postano:
dipl.iur.umirovljenica je napisao/la :
Ja ne znam da li je ovdje vise glup clanak ili autor koji je uspio zavarati narod?!?
Ta famozna lipa o kojoj je rijec, daj Boze da ide trgovkinji/trgovcu, vec ne ide! Ide brutalnom poslodavcu, s tom lipom se njena placa ne povecava...

zar ne rade blagajnice na kraju smjene obračun?
Osijek031.com » Vijesti » Ne vraćajući kusur trgovci zarade i do 10 posto plaće! Idite na Prethodna  1, 2, 3, [4], 5  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 4 / 5.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::