Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Bubalo: Leti iz grada svatko tko glumi javni prijevoz Idite na Prethodna  1, 2, 3, [4]  :| |:

#46:    Autor:  Angelium Postano:
Onog trenutka kada budem nogom kroćio u autobus koji me treba voziti za Drinovce shvatiti ću da sam ostao bez zadnje trunke ljudskosti u sebi i isplati si metak u čelo.
Samoubojstvo je grijeh ali bolje goriti cijeli vječnost u paklu nego se ić kupati na bazen izgrađen na slavonskoj privatizaciji.

Dosta za danas umoran sam, ode spavat, nastavljamo ujutro Very Happy

#47:    Autor:  centurion Postano:
ma šalio sam se . naime nema bazena Sad
Al cudno je sad da tako pricas a 2005 d o2007 kad ste bili u koaliciji a i prije kad ti si bio još bliskiji sa njim nisi tako pričao. al dobro . ovo je forum a ne zivot pa tu mos svasta napisati Wink

#48:    Autor:  PsychoSoldier Postano:
Osječanin je napisao/la :
birki je napisao/la :

Ako ih nazove 3oje razlicitih ljudi od tvrdje do retfale - svi udju i izadju na istom mjestu - naplate im 3 voznje.

daj života ti objasni kako "3oje različitih ljudi od tvrdje do retfale" uspiju ući i izaći na istom mjestu... osijek031.com smile :-<=

ne bi vjerovao, meni se dogodilo Smile

#49:    Autor:  diva Postano:
Cammeo je odlična firma koja je falaBogu došla u naš grad. Konačno povoljan taxi prijevoz za sve, od starih, bolesnih, nemoćnih, do omladine kojoj se žuri u bilo kojem smjeru, kao i noćne vožnje lagano ili malo laganijeee pripitih sugrađana koji konačno mogu popiti dvijeee pive više...
Zašto se Bubalo živcira, čak i prijeti? Pa iz neznanja..Cammeo nema mjesečne karte već godišnje popuste na vožnju...ali on nema potrebe za njihovom uslugom pa ne može ni znati..iako bi "gradonačelnik" trebao imati uvid u ovako dobro organiziranu tvrtku koju hvale SVI kojima je konačno olakšala, nekima najnormalnije životne potrebe, te donijela radna mjesta.
Gradonačelnik neka ode na bilo koji odjel čekaonica u KBO pa će samo uz put cuti građane na koji su način stigli do bolnice. Mnogi nemaju nikoga da ih doveze ili neće da budu teret svojima...jer i starost ima svoj ponos...i u starosti ima dišpeta....
Nooo Bubalo je spreman dati nogicu u auspuh Cammea, a da ima i malooo filinga..trebalo bi mu biti jasno kako je Cammeo najbolje što se dogodilo u ovom gradu od kako se "Slavonija inati"...pa neka on nastavi...zato smo još uvijek u "sokaku"...
a o Baranji da ne govorim....u njoj još uvijek žive zmajevi.... Wink

#50:    Autor:  Osječanin Postano:
PsychoSoldier je napisao/la :
birki je napisao/la :

Ako ih nazove 3oje razlicitih ljudi od tvrdje do retfale - svi udju i izadju na istom mjestu - naplate im 3 voznje.

daj života ti objasni kako "3oje različitih ljudi od tvrdje do retfale" uspiju ući i izaći na istom mjestu... osijek031.com smile :-<=

šta ti se dogodilo? Shocked

#51:    Autor:  PsychoSoldier Postano:
PsychoSoldier je napisao/la :
birki je napisao/la :

šta ti se dogodilo? Shocked

aa drugacije smo shvatili ovu izjavu Smile
on je vjerojatno mislio na to da je 3 razlicitih ljudi upalo u taksi i zajedno su isli na relaciji tvrda-retfala, usli i izasli na istom mjestu...
a mozes shvatiti i tako da je rekao da je 3 ljudi uslo negdje na putu do retfale (ne svi na istom mjestu) i onda u nastavku napise da su usli na istom mjestu... (malo se nespretno izjasnio vjerojatno Smile )

#52:    Autor:  captain_banana Postano:
Zanima me u kojem zakonu je zabranjeno izdavanje mjesečnih karata za prijevoz osim za autobusni. Zna li tko?
Osijek031.com » Vijesti » Bubalo: Leti iz grada svatko tko glumi javni prijevoz Idite na Prethodna  1, 2, 3, [4]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 4 / 4.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::