#59:
Autor:
Boost
Postano:
23.11.2010. 9:02
exosječanka i yoanna...svaka čast, bit će da znate znanje, ali mislim da pretjerujete.
Imam jednu informaciju..ljudi PUŠE. Zamisli, udišu odvratan smrdljivi dim koji je štetan i kroz njega ne unesu nikakve hranjive tvari i svejedno još moraju i jesti..o alkoholu neću....želim reći da postoje puno gore stvari od hrane.
Pa nismo mimoze, istina je da se trujemo svaki dan ali se naš organizam isto tako navikava na to.
Ja obožavam slatko, obožavam junk food, mcdonalds, kolače...što otrovnije ja to više volim i jedem puno(previše).
U teretani sam 10 godina, kada sam u formi izgledam dobro, kada nisam, malo sam salat oko struka:D...i šta sad?
Igrom slučaja sam prije 2 god radio krvnu sliku koja je, po riječima doktorice, bila savršena.
Eh da, uz smeće hranu još često koristim suplemente tipa protein, creatine, amino..
Hoću li ja umrijeti do svoje 40te?
Da se vratimo na temu...djeci treba reducirati davanje slatkiša, povećati unos zdravije hrane, tjerat ih da skaču po dvorištu...ali ukinuti slatko, ukinuti mamine torte i kolače?! ma dajte....
|