Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Ogorčen stanjem u državi, kampirao u šatoru na trgu Idite na Prethodna  1, 2, 3, [4]  :| |:

#46:    Autor:  audiworld Postano:
ahahahhahahaha.... nije mi ova tema napeta....

#47:    Autor:  Vic.Mackey Postano:
sto bi prosvjedima izborili....................postavili Milanovice, Jovanovice i ostale talijane na vlast

#48:    Autor:  marijuan Postano:
Vic.Mackey je napisao/la :
sto bi prosvjedima izborili....................postavili Milanovice, Jovanovice i ostale talijane na vlast

dobro, recimo da ti talijani kako ih nazivaš i dođu na vlast. što onda? čekaju nas teške godine odricanja zbog vladavine XD3-a i njihovih pijanih milijardera. ti talijani će morati raditi sve što ova vlada se ne usudi uraditi zbog ostanka na vlasti. XD3 sa svojim kopulacijskim partnerima ne radi u interesu svih već samo za pojedine interesne skupine te na taj način kupuje socijalni mir čekovima bez pokrića. ali svaki dan ostanka ove nesposobne vlade nas košta jako puno.

#49:    Autor:  audiworld Postano:
kako vi ne shvaćate da u suštini sdp i hdz nemaju razlike.... pogledajte njihoe programe, 99% isti...drugačija je retorika i to je sve... ja ne volim hdz, bliži sam puno sdp....ali i da dođe sdp na vlast neće biti sam, opet će biti neka velika koalicija, masa partikularnih interesa... veliki plus predstavničke demokracije je kod nas minus... neki će kazati da 1 stranka vodi ka despotizmu, tiraniji( u ekstremu), ali za nas bi to bilo najbolje(pod uvijetom da se isprofilira, a neće, jaka i demokratska stranka)...nama treba vlada nacionalnog jedinstva- nije floskula, činjenica je...

#50:    Autor:  Vic.Mackey Postano:
Hrvatsku nebi spasilo ni da postavimo najbolje politologe, pravnike, ekonomiste te diplomirane, stranacki ne orjentirane jer jednom kad osjetis vlast, postajes dio tog svijeta moci.............iskreno ne znam kako bi se osjecao da me u svijetu predstavlja osoba "talijanskog" prezimena..............
Osijek031.com » Vijesti » Ogorčen stanjem u državi, kampirao u šatoru na trgu Idite na Prethodna  1, 2, 3, [4]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 4 / 4.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::