Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Početak kraja - zatvoreno kino Europa Idite na Prethodna  1, 2, 3, [4]  :| |:

#46:    Autor:  Sharon Postano:
Ako je generaciji moje mame kultno mjesto okupljanja bilo kino, tad je bilo šanse da se razvije mentalitet kulture odlaska u kino. On je i postojao, sve do pojave video-klubova koji su ga ozbiljno ugrozili, ali ipak nisu i ubili. Totalno urušavanje se dogodilo od devedesetih, nekako paralelno s nestankom gospodarstva na ovim prostorima. Ne tvrdim da je veza direktna, ali postoji.

#47:    Autor:  ante_os Postano:
wild child je napisao/la :
ja sam i za Star wars maraton, uz LOTR..Very Happy

I ja Very Happy

#48:   Re: Početak kraja - zatvoreno kino Europa Autor:  zlatko031 Postano:
Moje mišljenje je da najveća krivica leži na čelnicima kina koji nisu sposobni napraviti dobar program sa strarim ili manje novijim filmovima. Uglavnom s ovi novi holivudski filmovi uglavnom smeče (čast izuzecima), a toliko je dooobrih starijih filmova. Zašto recimo ne puste filmove brače Coen, Paytonovce, LOTR ili kumove. Svi smo gledali te filmove, i ja ih uvijek ponovno pogledam kad budu na Tv-u. Naravno da bi ih pogledao i u kinu sa 200 istomišljenika koji bi se smijali na svaku poznatu, nekoliko puta pogledanu scenu u filmu, ili uživali kada brando daje ponudu koju nitko neće odbiti...

http://www.youtube.com/watch?v=Ch8uCOPbH7I

#49:    Autor:  exHOP3on Postano:
ante_os je napisao/la:
wild child je napisao/la :
ja sam i za Star wars maraton, uz LOTR..Very Happy

I ja Very Happy

evo LOTR

#50:    Autor:  muvifrik Postano:
zlatko031 je napisao/la:
Moje mišljenje je da najveća krivica leži na čelnicima kina koji nisu sposobni napraviti dobar program sa strarim ili manje novijim filmovima. Uglavnom s ovi novi holivudski filmovi uglavnom smeče (čast izuzecima), a toliko je dooobrih starijih filmova.

holivudsko smeće puni blaganu, pa je za očekivati da će toga biti više nego art/kult/starih filmova. profil gledatelja je takav da će prije ići pogledati rasturanje zemlje ili nekog grada, nego neku dobru dramu.

po meni bi bila dobra spika da se kina okrenu totalno na retro štih, i nabave kultne i druge filmove iz '70-tih,'80-tih pa na ovamo... ima čari i u ne tako savršenom zvuku i slici, bar meni.

e sad, koliko je teško nabaviti takve filmove, vjerojatno teže nego nove.

#51:    Autor:  audiworld Postano:
kino Urania je , barem meni, x puta bolji prostor za gledat film od bilo kojeg cinestara u zg ili po moru... cinestar je sterilan da ne može biti sterilnije, nema tu duše...
Osijek031.com » Vijesti » Početak kraja - zatvoreno kino Europa Idite na Prethodna  1, 2, 3, [4]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 4 / 4.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::