Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Muž ubio Mirelu Sršić Kovač, novinarku HTV-a Idite na Prethodna  1, 2, 3, [4]  :| |:

#46:    Autor:  simo031 Postano:

Pitanje se nameće samo po sebi, je li izljev krvi u mozak uzrok netipičnog ponašanja Zvonka Kovača?

#47:    Autor:  nake_rado Postano:
edit

#48:   Re: Muž ubio Mirelu Sršić Kovač, novinarku HTV-a Autor:  ..carpea.. Postano:
Meni je to toliko strašno i nezamislivo da nemam ni jedan pametan komentar na to tragično ubojstvo...vlastita su je djeca,navodno,vidjela zaklanu na podu spavaće sobe...a otac,njihov rođeni otac je to učinio...jadna djeca i cijela Mirelina obitelj...iskrena sućut cijeloj obitelji Sršić iako znam da sada nema riječi utjehe koje bi ublažile bol... osijek031.com smile

#49:    Autor:  W.M. Felt Postano:
simo031 je napisao/la:

Pitanje se nameće samo po sebi, je li izljev krvi u mozak uzrok netipičnog ponašanja Zvonka Kovača?

Ne, uzrok je višegodišnje besposličarenje, koje je opet uzrok teškog alkoholizma. Sve ostalo su posljedice.

Takvih kao Kovač ima mnogo u našoj zemlji. Očekuju se, nažalost, nove žrtve.

#50:    Autor:  simo031 Postano:
W.M. Felt je napisao/la:
simo031 je napisao/la:

Ne, uzrok je višegodišnje besposličarenje, koje je opet uzrok teškog alkoholizma. Sve ostalo su posljedice.

Ne poznajem dotičnog dovoljno, da bih mogao decidirano kao ti govoriti o razlozima strašnog zločina koji je počinio, međutim mislim da se nikako ne može isključiti mogućnost da je moždani udar uzrokovao poremećaj u ponašanju i iznenadnu pretjeranu agresivnost.

#51:    Autor:  W.M. Felt Postano:
simo031 je napisao/la:
W.M. Felt je napisao/la:
simo031 je napisao/la:

Ne poznajem dotičnog dovoljno, da bih mogao decidirano kao ti govoriti o razlozima strašnog zločina koji je počinio, međutim mislim da se nikako ne može isključiti mogućnost da je moždani udar uzrokovao poremećaj u ponašanju i iznenadnu pretjeranu agresivnost.

Sve je moguće. No kako se pisalo da je bio pijanac, ja tipujem na alkohol.

#52:    Autor:  lea50 Postano:
Malo me tješilo što sam mislila da je to učinio dok je Mirela spavala, no danas je rečeno da se borila s njim..TOLIKO UŽASNO DA NE ZNAM ŠTO BI REKLA...živiš s nekim tolike godine, a zapravo ga uopće ne poznaješ..Tužna i pretužna obitelj i djeca...UŽAS..

#53:    Autor:  kulsavaj Postano:
lea50 je napisao/la:
Malo me tješilo što sam mislila da je to učinio dok je Mirela spavala, no danas je rečeno da se borila s njim..TOLIKO UŽASNO DA NE ZNAM ŠTO BI REKLA...živiš s nekim tolike godine, a zapravo ga uopće ne poznaješ..Tužna i pretužna obitelj i djeca...UŽAS..

Ma nije to da ga "ne poznaš", ljudi se stvarno mogu toliko promjeniti! (iz osobnog iskustva se sjećam da kad se moj pok. otac vratio s lječnja poslije moždanog, da su bile ogromne promjene, jednostavno neke stvari ne može kontrolirati, e sad....) Drugo je pitanje da li netko od stručnjaka psihijatara i općenito struka to eventualno mogu "predvidjeti"? To je pitanje???

#54:    Autor:  Leteci mungos Postano:
Ne mijenja samo mozdani udar osobnost. Mozda se ovdje pojavila shizofrenija (tome u prilog ide nagla promjena ponasanja i price o tome da je zadnjih dana bio vrlo sumnjicav), mozda je imao tumor na mozgu, ...

S obzirom da njihovi poznanici govore kako je bio nasilju nesklona osoba, sasvim je moguce da je neki poremecaj uzrok nasilnog ponasanja.

U svakom slucaju, jedna vrlo tuzna prica. Nedostajat ce mi njen glas u Plodovima zemlje, vijestima, ...

#55:    Autor:  simo031 Postano:
Leteci mungos je napisao/la:
Ne mijenja samo mozdani udar osobnost. Mozda se ovdje pojavila shizofrenija (tome u prilog ide nagla promjena ponasanja i price o tome da je zadnjih dana bio vrlo sumnjicav), mozda je imao tumor na mozgu, ...

S obzirom da njihovi poznanici govore kako je bio nasilju nesklona osoba, sasvim je moguce da je neki poremecaj uzrok nasilnog ponasanja.

U svakom slucaju, jedna vrlo tuzna prica. Nedostajat ce mi njen glas u Plodovima zemlje, vijestima, ...

Potpisujem
Osijek031.com » Vijesti » Muž ubio Mirelu Sršić Kovač, novinarku HTV-a Idite na Prethodna  1, 2, 3, [4]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 4 / 4.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::