Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki
Osijek031.com
»
Vijesti
»
Putnici koji zaudaraju ili su goli do pasa više neće moći ući u vozilo GPP-a
Idite na
Prethodna
1
,
2
,
3
,
[4]
:| |:
#46:
Autor:
maniche
Postano:
11.08.2010. 19:49
muvifrik
je napisao/la :
Yoanna35
je napisao/la:
maniche
normalna sam..samo naj dio posta oko ljudi koji se osjete kad se oznoje unatoč desodoransima..miris tjela čovjeka je stvar prehrane..koja opet ima veze sa inaformacijama..kulturom življenja..pa bi se opet mogla vratiti na obrazovane..ali neću , nego da ne šiljimo postoje ljudi koji se ne peru po tjedan dana.
ima isto ljudi koji imaju poremećaj znojnih žlijezda , znači neka vrsta bolesti, koji se redovito peru, špricaju dezodoransima svakih pola sata, ali i dalje vonjaju, jer jednostavno na to ne mogu uticati...nisam jedan od tih sva sreća.
ma napisala je toliko gluposti da ju uopće nisam htio komentirati...obrazovanje je povezala sa mirisom znoja, majko mila...
Nisam ni ja jedan od tih, na svu sreću.
imam prijatelja koji ima te probleme i znam koliko mu je zbog toga bed, još da ga izbace iz tramvaja...pa ono, dno dna društva.
#47:
Autor:
FunkyLady
Postano:
11.08.2010. 20:17
Evo vam i ispravka odgovornih osoba uz dodatno pojašnjenje... Kliknite na zvučnik i poslušajte...
#48:
Autor:
tamna strana
Postano:
11.08.2010. 20:31
FunkyLady
je napisao/la:
Evo vam i ispravka odgovornih osoba uz dodatno pojašnjenje... Kliknite na zvučnik i poslušajte...
http://www.hrt.hr/index.php?id=475&tx_ttnews[tt_news]=83144&tx_ttnews[backPid]=474&cHash=328ca79771
ma mogu se oni sad ispravljati i izvlaciti koliko hoce...zasrali su i šefa i stanicu sa ovime
#49:
Autor:
mali stipa
Postano:
11.08.2010. 20:35
ma mogu se oni sad ispravljati i izvlaciti koliko hoce...zasrali su i šefa i stanicu sa ovime
[/quote]....i oni ce pjede,,,kad su posrani....
#50:
Autor:
trauma_os
Postano:
11.08.2010. 21:59
mali stipa
je napisao/la:
......a što raditi sa smrdljivim, masnim, krezubim,.......tramvajcem.....vannnnnnnn
Onaj brko je vječno pijan i vonja na alkohol, ima masnu odurnu kosu i one divlje brčine i taj da tjera smrdljivce van... užas!!!
#51:
Autor:
dino_bno
Postano:
11.08.2010. 22:15
trauma_os
je napisao/la :
mali stipa
je napisao/la:
......a što raditi sa smrdljivim, masnim, krezubim,.......tramvajcem.....vannnnnnnn
Onaj brko je vječno pijan i vonja na alkohol, ima masnu odurnu kosu i one divlje brčine i taj da tjera smrdljivce van... užas!!!
nit je pijan nit smrdi
#52:
Autor:
mali stipa
Postano:
12.08.2010. 13:26
nit je pijan nit smrdi
,,,,al je premali,stalno će mu nos biti u nečijem rasporku ili što bi na hrvatski bilo u šlicu.....a tu su i brkovi,,,,zagarantirano pražnjenje do iduće stanice...navalite narode....
[/quote]
Osijek031.com
»
Vijesti
»
Putnici koji zaudaraju ili su goli do pasa više neće moći ući u vozilo GPP-a
Idite na
Prethodna
1
,
2
,