#50:
Autor:
Ica
Postano:
14.06.2010. 18:01
Hehe...ja sam se već prestao sekirati oko gpp-a...Jedno 5 godina već ne koristim GPP. Koristio sam ga prvu godinu faksa, i sada ponekad kad stvarno nemam izbora...Kad sam shvatio da je to kriva brija - dofuro sam bic! Jedan su mi ukrali, pa sad imam drugi. I bratu su ukrali, al ga ja našo i zvao policiju tak da je vraćen! I prijatelju su ukrali jedan ispred vrata stana na 7. katu zaključanog!!!
I da, prije par mjeseci sam uganuo nogu - JAKO uganuo nogu jer sam žurio na bus gpp-ov! Bila je zima, veliki minusi a ja bolestan! Imao sam pokaz taj mjesec silom prilika... I došepam do busa koji je stajo na semaforu da mi vrata otvori - vozač ono okreće očima ko da sam ga bubreg pito! Pa mu kažem da me noga boli evo uganio...hitnu tjeo zvat! - nije reko ni dobar dan!!!
A drugi puta sam tako s uganutom nogom sjedio u busu mačkamama i na bosutskom pred pekarom čekam da stane vozač...a on produži (valjda jer nitko nije ustao), da bi ga onda morao zvati da stane jer ima izlaz! A on će na mene šta nisam usto!? - reko sam mu da nisam usto jer me nega boli i jedva hodam - a kamoli da držim ravnotežu dok on divlja s gasom i kočnicom!!!
Nisu normalni ti vozači - ljudi upadaju po busu oni ništa,...sjećam se baka neka upala on ništa,...divlja i dalje da žena ne može ni ustati!!!
Stvarno mi nisu jasni! To divljanje i iživljavanje s gasovima i kočnicama...A nije mi ni jasno zašto bi ja morao ustajati i čekati na izlazu da bi on stao!? Pa računo sam da uvijek staju na svakoj stanici - i kad uspori, zastane... ja ustanem i izađem...Oni valjda očekuju da putnici tu hitro ko zecevi uskaču i iskaču! Zapravo, najbolje bi bilo kad ne bi morali uzimati putnike uopće, da nemaju problema s tim dosadnim putnicima koji im daju plaću!!!
Moja preporuka svima: probajte koristiti bicikli mjesec dana da vidite razliku koliko se brže stigne, koliko manje se živaca pogubi i koliko se manje umori - a zimi se i manje smrzne!!!
Evo da zaključim: Za tramvajem i curom se nikada ne trči - uvijek dođe sljedeći/sljedeća!
|