U potpunosti se slažem sa Brkom,a onaj tip DjSnow kao da radi za njih,nešto ih previše brani...sve je istina što se tiče izrabljivanja i plaća,baš mi je žao tih ljudi tamo što rade,a valjda su prisiljeni zbog loše financijske situacije,a ovi ih iz Rijeke debelo koriste...opće poznato je da su Slavonci najbolja i najjeftinija radna snaga,pa ne zapošljavaju ih masovno u sezoni bez vraga,koji bi vam to Dalmoš ili Primorac radio za tu mizeriju od plaće
Kontam da će u nekoliko mjeseci biti firma kroz koju će proći najveći broj ljudi,mislim koji će promijeniti najveći broj zaposlenika,jer taj tempo rijetko tko može izdržati,a mi Slavonci smo fakat premiran i prešutljiv narod i stvarno dopuštamo svima da nas tlače i gaze i šišaju kao ovce svi i svakakvi....samo dokle,što se treba dogoditi da se narod digne????
Znam ljude koji su radili tamo i nakon mjesec dana pukli,a da ne kažem kako su se razočarali u plaće,a tek kako su ih tretirali tamo-doslovno kao robove i neradnike i kao da su najniže smeće....