Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Lotomanija: Supersedmica u igri Loto 7/39 nije izvučena, u sljedećem kolu iznosi 38 milijuna kuna Idite na Prethodna  1, 2, 3, [4]  :| |:

#46:    Autor:  Mladjo Postano:
Fifa je napisao/la :
ja ga gledao jučer od 12 na Z1
da, bilo je i na slavonskoj, i oni daju noćnu moru. lik je bio u teškom elementu a i pijan ko đubre

#47:    Autor:  kyx Postano:
a jebat ga,opet nista,pogodio 3 broja i slovo

sad u lov na 47 milića

#48:    Autor:  heart3 Postano:
Pogodila sam 4 broja.
Koliko je to milijuna? Very Happy

#49:    Autor:  Mladjo Postano:
dobila si ogromnih 18 000 kuna al bez ovih nula Smile
inače to možete vidjeti na stranici teleteksta 791
ja prvi put sad nisam pogodio ni tri broja

#50:    Autor:  morgan Postano:
trebali bi se udružiti i odigrati sistemski listić sa najviše kombinacija.mala je vjerojatnost dobitka na običnom listiću.zna li tko koliko košta najskuplji sistemski listić pa da se dogovorimo...vani se ljudi obično udružuju kad je ovako veliki dobitak

#51:    Autor:  lavic Postano:
morgan je napisao/la :
trebali bi se udružiti i odigrati sistemski listić sa najviše kombinacija.mala je vjerojatnost dobitka na običnom listiću.zna li tko koliko košta najskuplji sistemski listić pa da se dogovorimo...vani se ljudi obično udružuju kad je ovako veliki dobitak

17 brojeva je najvise moguce igrati to ti je 19448 kombinacija x 3 kn Laughing

#52:    Autor:  maddox_rumble Postano:
znaci 2000 ljudi po 30 kn~ Very Happy

nazvat cemo se hrvatska loto fronta Very Happy

#53:    Autor:  PEGY Postano:
Smile Smile

Zadnja promjena: PEGY; 24.01.2013. 15:06; ukupno mijenjano 1 put.

#54:    Autor:  maddox_rumble Postano:
al ima preko 70 mlrd kombinacija Very Happy

#55:    Autor:  lavic Postano:
PEGY je napisao/la :
Zadnji put su objavili da je uplačeno 8 miliona i 400 i još nešto tisuća kombinacija i BAŠ NIJEDNA nije potrefila. Tolko o kombinacijama u rvata.

tocno, ali toliko ih je uplaceno, a koliko ih je "duplirano" ... nekih kombinacija se uplati i na 1000 (bilo je to negdje prije i na stranicama hl)... a u igri je 15.380.937 puta 2 zbog slova a i b... osim toga jako puno ljudi igra iste brojeve dva puta jednom sa slovom a a drugi put sa b ... tako da od tih 8 miliona je mozda nekih 5 miliona "orginalnih" a u igri je jos 10 miliona pa to i nije neki SF da neizađe...

#56:   Re: Lotomanija: Supersedmica u igri Loto 7/39 nije izvučena, u sljedećem kolu iznosi 38 milijuna kun Autor:  Ajkula Postano:
Mi se valjda jedini u svijetu borimo LOTOM protiv recesije.
Osijek031.com » Vijesti » Lotomanija: Supersedmica u igri Loto 7/39 nije izvučena, u sljedećem kolu iznosi 38 milijuna kuna Idite na Prethodna  1, 2, 3, [4]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 4 / 4.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::