#50:
Autor:
Fidro
Postano:
23.05.2009. 9:05
ja vas ne kontam šta toliko serete da ne valja osječko, pivo je odlično, gorko, al odlično
sjećam se kad sam prvi put probo pivo, sa nekih 15 god, tad se još nisam oblokavo ni ništ, dakle nisam imo pojma kakva su ostala piva, probo sam gutljaj i bilo mi je dobro, odma mi se svidilo, drugi put je bilo još bolje... cijela moja ekipa je tada pila zato da se napije i pili su iako im nije bilo fino, kontam da je to razlika u ljudima, znate ono: na svijetu postoje dvije vrste ljudi, oni koji vole pivo i oni koji ne vole
svi ste navikli na razvodnjena piva koja su napravljena da bi se privukla šira publika, da se dobro proda, da bi svima bilo "fino" i da bi se mamini sinčići izgledali kolko tolko cool vani s "pivom" u ruci, onda probate osječko i serete da ne valja, plus vas kao boli glava, normalno da te boli glava jer u njemu ima alkohola, ja kad pijem bilo koji alkohol, ako se napijem mene sutra dan boli glava i to je normalno
srat po osječkom što je gorko je isto ko i pit kavu a očekivat okus od voćnog soka
svi stariji građani piju pravu kavu i vole ju kao takvu i piju ju zato štoe gorka, a ne ova sva današnja mladež piju instant sranja i kapučino i isto tako seru po pravoj kavi, kako je to odvratno, gorko i šta ti ja znam, ista je stvar s pivom, ak ti se ne sviđa, nemoj pit i nemoj srat da ne valja, jer to je PIVO i napravljeno je da ima takav okus, gorak
živjeli
P.S. premoćnae nova ambalaža
|