#52:
Re: Galerija 031: Cubismo i Tito & Tarantula
Autor:
mijau
Postano:
27.07.2008. 17:50
Nisam više mogao gledati iz prikrajka i čitati kako pljujete po curi. Meni jednostavno nije jasno kako vi možete živjeti sa sobom u tom svom malom ograničenom svijetu okruženi kako ih zovete "nakaradama". Jel vam se toliko gadi polu nago žensko tijelo, jel vam je toliko gnjusno i odvratno gledati curu kako se skida pa prvo što mi pada na pamet pa da se onda i zapitam šta ste vi onda radili na r'n'r koncertu i šta vi radite u 21 stoljeću kada vam je očito mjesto u srednjem vijeku da vas inkvizicija promatra i udara bičem, razapinje i muči na samu pomisao golotinje, a mogu se jednostavno kladiti da svi vi veliki čistunci imate kamaru "kostura" u ormarima i nikada nećete smognuti ni trunku hrabrosti, snage i nikada se nećete osloboditi svojih "moralnih" okova koliko se ona oslobodila prekjučer. Sigurno ste vi jedni od onih koji na gey prideu gađate drugačije od sebe praznim staklenim bocama i izvikujete pogrdna imena dok u mraku sobe slinite nad ekranom dok se drugi jebu ali to je sve vaše pravo kao što je i njeno pravo da radi šta hoće i nitko joj ne smije niti ima pravo prigovoriti za ništa jer takav pozitivan, slobodan i otvoren mentalni sklop rijetki imaju što je izgleda u našoj maloj državici još uvijek ne pojmlujivo.
Svaka čast Tamara skidam kapu!!!!!
|
Ajd,ajd...u pravu si - donekle...napokon jedan pošteni komentar...ne valja pljuvati , sliniti kad se nekoj jebe, ?gađati bocama? drugačije od sebe...al nekako mi zvuči (citajuci izmedju redaka) da se to pomalo odnosi i na tu curu-toliko o slobodnom mentalnom skolpu.Meni to nije oslobađanje moralnih granica-meni je to oslobađanje od gaća jer te očito žuljaju...svatko tko se danas skine u našoj državi...zaista ostavlja pravu pouku svima nama...Severina, Nives Celzijus, Josipa Pavičić, Slađa, Aleksandra Grdović....sve su one zapravo Che Guevara,dovele su ovaj narod do mentalne revolucije..najednom smo svi pametni od toliko sisa, a sve one koje ih ne pokazu su manje vrijedne zene,one nemaju sta za rec!
|