Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » 'U Hitnoj su rekli: Dođite tramvajem' Idite na Prethodna  1, 2, 3, [4]  :| |:

#46:   Re: 'U Hitnoj su rekli: Dođite tramvajem' Autor:  MoNk Postano:
Eto... "Pojeo vuk magare...." Medijima više nije zanimljivo jer više ne mogu povećati tiražu i to je to od cijelog "skandala"!!!

Tako je uvijek i bilo a i biti će.....

Do slijedećeg članaka o hitnoj budite mi pozdravljeni....

Laughing Very Happy Smile

#47:    Autor:  masterzz Postano:
ma to su papci koliko para dobije nek rade..ipak je to humana struka pa nek se izvole tak i ponašat...Hipokrata su prisegnuli i kvit

ja bi im otkaz ili neku ozbiljnu sankciju onome tko ovakva sranja radi i kraj priče

#48:    Autor:  morgan Postano:
jesu popravili aparat za snimanje? ako nisu da ih malo "ometamo u zasluženu snu"...

#49:    Autor:  zizinho Postano:
meni sam nije jasno sta serete po toj hitnoj?ako vam se ne svidja odite vi radit taj posao a ne sjedit kod kuce.,.,.,.,nazovite vatrogasce npr.,.,ili tocno vrijeme.,,.,.,ne uzimate u obzir stajaliste pacijenta koje takodjer puno puta ne zadovoljava nivo ljudskosti?molim vas.,.,trosite vrijeme na gluposti,,,,zivite zivot!!

#50:    Autor:  zizinho Postano:
MASTERZZ??a ne bi sankcije onome ko nazove hitnu jer ga boli glava?smjesno.,.,.,.a pametnom dosta.,.,.,sama rijec kaze HITNA a ne bezvezna pomoc.,.,.,koliko puta smo bolesni pa ne zovemo hitnu?a sta kad bi za svaku glavobolju zvali?pa ne bi bilo dosta da imaju 3 autobusa dnevno.,.,.,.,treba bit objektivan i gotovo.,.,.,tezak je posao s ljudima.,.,sad.,.,za 50 ili 368 godina,.,.isto

#51:    Autor:  pumpkin Postano:
zizinho je napisao/la :
meni sam nije jasno sta serete po toj hitnoj?aA]ko vam sene svidja odite vi radit taj posao]a ne sjedit kod kuce.,.,.,.,nazovite

Da, trebalo bi globiti i ljude koji se zajebavaju sa hitnom, zašto ne?

Ali ako se vama ne sviđa taj posao, onda ga nemojte raditi.

#52:    Autor:  posmatrač Postano:
gutti je napisao/la:
dikobraz1 je napisao/la:
Iz osobnog iskustva znam kako su nehumani i aljkavi djelatnici sa odjela hitne pomoci. Na nogometnoj utakmici mi je pozlilo i zamracilo se pred ocima a kada sam dosao na hitnu imao sam tlak 180 / 95 a puls preko 100 u mirovanju a jedinu pomoc koju sam dobio je analgin, a iz ove price gore vidim da je analgin vec uhodana praksa a ako je to jedina politika hitne pomoci onda bi mi svi laici mogli raditi tamo i ljudima davati analgin

jedino sto je doktorica pogrjesila je to sto tebi je trebao APAURIN...
gutti, u potpunosti se slazem !
Osijek031.com » Vijesti » 'U Hitnoj su rekli: Dođite tramvajem' Idite na Prethodna  1, 2, 3, [4]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 4 / 4.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::