#46:
Autor:
Monstrum
Postano:
26.11.2007. 11:08
Onaj tko očekuje ovo što si ti napisao nije nerealan, nego budala. Kako se takav napredak nije nigdje nikad dogodio, neće se dogoditi ni u Hrvatskoj. Ja sam puno skromnijih zahtjeva. Recimo, da mi na vlasti nisu lopovi, bahati i arogantni ljudi, osvjedočeni neznalice i konvertiti, nekadašnji rušitelji sa splitske rive, tamničati generala, ulizice prosječnim europskim političarima, naglo obogaćeni Hrvati, kolekcionari luksuznih predmeta. Mislim da sam realan.
|
upravo tako, da ne moram više gledati ministra unutarnjih poslova Kirina "ja sam polupismen i dobro mi je tu", ministra financija Šukera "a šta bi to bila dionica", ministricu obitelji Jacu Kosor "bila sam švelja sad sam tu gdje jesam", ministricu pravosuđa Lovrin "imamo 300000 sudaca a svake minute jedan sudski proces padne u zastaru", potpredsjednika vlade "pokralo se a šta da ja radim sad, nisam ja, a možd i jesam, ko vas jebe ne možete dokazat, ja ništ ne znam nemojte me ni pitat", predsjednika sabora Šekija "jesi za rakiju i pivo", i na čelu pacijenata dr. Sanadera "men novi sat men men jab jab, nu mače", gledao sam ih 4 godine i čekao izbore misleći da su ljudi došli sebi i da će se nešto promijeniti, ali očito ništa od toga, ne kažem da nije bilo svijetlih točaka vezanih za infrastrukturu, pomaka prema EU i još nekih sitnica, ali je to premalo za jednu državu koja se grčevito bori da se izvuče iz govana u koja su nas zatrpavali jako dugi niz godina, svjestan sam da se ne može ništa preko noći ali naša noć malo predugo traje, premalo izvozimo, previše uvozimo, pljoprivreda je u banani, troškovi života su sve veći a čisto me strah ulaska u EU, jer imam osjećaj da će onda tek nastati opći kaos.
|