Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Jesen uz Osječko 2007. (dani piva) - program Idite na Prethodna  1, 2, [3], 4, 5, 6  Sljedeća  :| |:

#31:    Autor:  cocolo Postano:
UŽAS...opet isto,ali godinama...,bolje da ga ne rade ili neka ulože malo...,,,ide na ignor!!!!

#32:    Autor:  MissConception Postano:
Blofeld je napisao/la :
A ovi iz Vatre mogu biti sretni ako ih netko ne ispizdi.

osijek031.com smile osijek031.com smile

#33:    Autor:  ennna Postano:
cocolo je napisao/la:
UŽAS...opet isto,ali godinama...,bolje da ga ne rade ili neka ulože malo...,,,ide na ignor!!!!

nije mi jasno kako nikom nikad nije ništa dobro. kad ima koncerata-ne valja, kad ih nema,opet ne valja. pa nemoj onda ni doć i gotovo. Rolling Eyes
i meni je već belfast dovde, al svejedno ću ić da se zabavim sa svojim društvom.

#34:    Autor:  .ivaaa Postano:
ajde ljudi..malo pozitive..pa ništa se ne događa u ovom osijeku..od dana piva do ufa/oljma..ništa..pa sve i da svira neki žnj bend iz vukojebine išla bi et tak radi zajebancije,piva i dobre atmosfere..pucajte pozitivu=)

#35:   Re: Jesen uz Osječko 2007. (dani piva) - program Autor:  lufus Postano:
ne plaća se upad, pivo 7 kuna...stvarno bolje da ga ne rade! Rolling Eyes

#36:    Autor:  ennna Postano:
lufus je napisao/la:
ne plaća se upad, pivo 7 kuna...stvarno bolje da ga ne rade! Rolling Eyes

baš. Rolling Eyes

#37:   Re: Jesen uz Osječko 2007. (dani piva) - program Autor:  mvarga Postano:
Ići ću na Bana i PMP. Ne svira "Grupa tvog života" što je propust. Nema Bareta što je propust. Ne svira "Epicentar" što je propust (tko je bio na bikerfestu znat će zašto. Dečki su oldtimeri ali čisti fiju-briju). Neće biti ni E. Clapton što je propust. Ali ja ću doći da ne bi bio PROPUST (za mene). Osim toga pa da ničeg nema 7kn pivo bi trebao biti događaj u ovom gradu bez Gadonačelnika.

#38:    Autor:  heart3 Postano:
.ivaaa je napisao/la:
ajde ljudi..malo pozitive..pa ništa se ne događa u ovom osijeku..od dana piva do ufa/oljma..ništa..pa sve i da svira neki žnj bend iz vukojebine išla bi et tak radi zajebancije,piva i dobre atmosfere..pucajte pozitivu=)

Curo,potpuno se slažem sa tobom!! Very Happy

#39:    Autor:  OligofreniDikobrazoid Postano:
red Popoij Pivo pa red osijek031.com smile opet red osijek031.com smile pa red osijek031.com smile onda osijek031.com smile pa osijek031.com smile i

za kraj osijek031.com smile ..... I što još čovjek da poželi?!?!?

P.S. bez osijek031.com smile molim Smile

#40:   Re: Jesen uz Osječko 2007. (dani piva) - program Autor:  pfloyd Postano:
Inače sam za kapitalizam, ali ne mogu, a da ne komentriam. Shocked

Govna jedna kapitalistička Very Happy Very Happy Very Happy

Pivo 7 kn ?????? Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil Twisted Evil Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

#41:    Autor:  fu-sion Postano:
jeeeej!ide se ide!
a pošto nisam iz osijeka ovo je za mene oho Very Happy

#42:   Re: Jesen uz Osječko 2007. (dani piva) - program Autor:  imbakis Postano:
uuu mnogo mi se svija ovaj 1.dan!! Razz

#43:    Autor:  stolefedro Postano:
zlikavac je napisao/la :
pa ti onda idi iz usrane provincije prijatelju možda u "velegrad" pa se tamo zabavljaj!!!
i tebi ću ponoviti svatko ima pravo na svoj izbor!!!!

Točno, a tvoj izbor je bila lobotomija!

#44:    Autor:  BLinkica Postano:
Kako nema,pa Majke sviraju,super!

#45:    Autor:  Monstrum Postano:
A jebote kome se nesviđa nek ne dolazi, pivo 7kn, pa šta, u drugim birtijama je od 10-17kn i nema ovakih bendova live, kontam si da stave pivo džabe da se opet nekom nešto ne bi sviđalo, sam da je srat i pljuvat, bacat drvlje i kamenje, baš se pitam šta bi bilo da ove godine uopće nema manifestacije
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Jesen uz Osječko 2007. (dani piva) - program Idite na Prethodna  1, 2, [3], 4, 5, 6  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 3 / 6.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::