Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Đapić razočaran jer je malo tko izvjesio zastavu Idite na Prethodna  1, 2, [3]  :| |:

#31:    Autor:  Mladjo Postano:
Jeff Murdock je napisao/la :
Isticanje zastave na ovako važan dan i paljenje svijeća na jedan od najtužnijih dana u našoj povijesti nema apsolutno nikakve veze sa politikom i nacinalizmom.
I nije nikakva naša izmišljotina da bi se pokazalo tko je veći Hrvat, već običaj u cijelom svijetu.
Sjećanje i odavanje počasti žrtvama bi trebalo biti iznad svake politike.
A upravo mi svojim ignoriranjem dvodimo politiku i političare tamo gdje im nije mjesto i omogućavamo skupljanje jeftinih političkih poena...
Ma sve to u biti stoji što kažeš, ali ne slažem se da ja automatski ako ne stavim zastavu i ne zapalim svijeću ne suosjećam sa žrtvama Vukovara i ne proživljavam to u sebi. Paralela - zašto bi ja morao ići u crkvu da bi vjerovao u boga

#32:    Autor:  Jeff Murdock Postano:
Radi se o simblolici odavanja počasti.
U ničije osjećaje ne ulazim.
U Crkvu ideš ili ne ideš zbog sebe. Svijeću pališ zbog njih...

#33:    Autor:  Mladjo Postano:
tu se radi o općedruštveno prihvaćenim načinima odavanja počasti. ja se slažem s tobom samo mislim da to što se ja ne izražavam na taj način ne znači da suosjećam manje od nekog drugog i to je to! mene iritira gosp. đapić koji mene kao proziva zašt ja nisam stavio zastavu. ja ću radit što ja oću nemoram svima pokazat ono što osjećam. pa jel nije tako?
Osijek031.com » Vijesti » Đapić razočaran jer je malo tko izvjesio zastavu Idite na Prethodna  1, 2, [3]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 3 / 3.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::