Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Osječki kineski zid - katalpe Idite na Prethodna  1, 2, [3], 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća  :| |:

#31:    Autor:  DanicaV Postano:
imam prekokrasnu narandžastu haljinu i fino ću se uslikati ispred posude, vidjet će mi se valjda samo oči.....

#32:    Autor:  Circa Postano:
Znam, treba zasaditi stabla koja su u vrijeme Habsburgovaca bila tek sjemenke... Tako se nece narusiti retro look novog trga!?
WTF!?

#33:    Autor:  tonya Postano:
Pokaži i zube, pa ćeš izgledati kao onaj mačak iz Alise u zemlji čudesa!

#34:    Autor:  Circa Postano:
DanicaV je napisao/la:
imam prekokrasnu narandžastu haljinu i fino ću se uslikati ispred posude, vidjet će mi se valjda samo oči.....

Javi kada dodjes pa cemo organizirat fotkanje za galeriju.
Mozemo seriju nazvati "Vel'ki kalic i Danica"

#35:    Autor:  DanicaV Postano:
Circa je napisao/la:
Javi kada dodjes na slikanje pa cemo organizirat fotkanje za galeriju.
Mozemo seriju nazvati "Vel'ki kalic i Danica"

Dogovoreno! Razz

#36:    Autor:  paperje Postano:
aha! a Zumbići će u pozadini pjevušiti "neka cijeli ovaj svijet još sja u inoxu"

#37:    Autor:  gaap Postano:
ma sve to ljudi treba sjebat, izrezat i onaj prokleti perivoj i napravit parkiralište, manji dio rezervirat za auto poligon - karting vozit treba tamo, okolo sve ukrasiti inoxom, a travu polit naftom mamujojjeb... vjeverice, ako koja ima treba silovat, a pticama bombe bacat dok ne umuknu

#38:    Autor:  tonya Postano:
Samo jedva čekam da neki nadobudni mladac ostavi svoj potpis na predivnoj, čistoj narančastoj površini...

#39:    Autor:  tonya Postano:
Joj, gaaap???? Hahahaha... Bravo Bravo Bravo

#40:    Autor:  Circa Postano:
gaap je napisao/la:
ma sve to ljudi treba sjebat, izrezat i onaj prokleti perivoj i napravit parkiralište, manji dio rezervirat za auto poligon - karting vozit treba tamo, okolo sve ukrasiti inoxom, a travu polit naftom mamujojjeb... vjeverice, ako koja ima treba silovat, a pticama bombe bacat dok ne umuknu

Napalm, zaboravio si napalm...

#41:    Autor:  gaap Postano:
i besple rengen svaki dan za osječke mališane!

#42:    Autor:  Circa Postano:
gaap je napisao/la:
i besple rengen svaki dan za osječke mališane!

E, to je super ideja...
A za 20 godina ce biti: "Cestitam, rodili ste lignju!!!"
Laughing

#43:    Autor:  tonya Postano:
Circa je napisao/la:
gaap je napisao/la:

Napalm, zaboravio si napalm...

Ovaj topic sve više nalikuje Wormsima!

#44:    Autor:  paperje Postano:
i opasavanje cilicijem i izgaranje u sumporovom jezeru i sve ostalo što je neloše za njihov rast i razvoj

#45:    Autor:  tonya Postano:
Odoh ja dok se prijetnje nisu obistinile!!! Smile
Osijek031.com » Vijesti » Osječki kineski zid - katalpe Idite na Prethodna  1, 2, [3], 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 3 / 8.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::