Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Hrvatska vs. Australia Idite na Prethodna  1, 2, [3]  :| |:

#31:    Autor:  fatcat Postano:
Lugar je napisao/la:
Zapravo mi i nije drago sto su Australci izgubili. Sada vise nema Hrvata na svjetskom prvenstvu. A i bas od Talijana. Pa to su malo bolje obuceni cigani.
Manjina ispituje jutros odluku sudca koji je u 93 minuti "poklonio" drugom timu taj j****i penal.
Igra traje cijelih 93 minuta, od kojih je dosta vremena drugi tim igrao sa 10 igraca. Imali smo prilika, nismo ih mogli iskoristiti. Prema tome, bolji tim je pobjedio.

#32:    Autor:  8 Postano:
Meni žao.
Mislim da prekršaja za tako drastičnu kaznu nije bilo.
Sudac je dužan uvažiti i okolnosti, ali mislim da se onakav teatralan pad ne može suditi nigdje.

Australac je bio na podu, noge je imao raširene, a kad je lopta prošla iza njega, Talijan je pao preko njegovih leđa, a susdac samouvjereno pokazao na 11m.

Talijani su se provukli, kao i Engleska, Portugal i Argentina.

#33:    Autor:  Lugar Postano:
Zapravo, ako malo bolje pogletamo niti jedan od onih, takozvanih favorita nije pokazao nista posebno. Provlacili su se iz utakmice u utakmicu. Netko ima manje, netko vise srece.

Razmislite malo o utakmici Portugal - Nizozemska. Pa to nije bio nogomet vec rat. Teren je bio bojiste. Podjeljeno je oko 16 zutih i 4 crvena kartona. Mislim da to sve govori.

#34:    Autor:  Alana Bates Postano:
Malo oni to preozbiljno shvaćaju: zamislite sad da neki nogometaš čeka to prvenstvo da se iskaže, trga se, i pritom u nekom full-contactu potrga nogu i nikad više ne igra nogomet zbog ozljede (kao Al Bundy američki nogomet!)... Je li to vrijedno? Meni se ne čini vrijednim...

#35:    Autor:  fatcat Postano:
Zaboravili smo i idemo naprijed...

#36:    Autor:  puki Postano:
Alana Bates je napisao/la:
Malo oni to preozbiljno shvaćaju: zamislite sad da neki nogometaš čeka to prvenstvo da se iskaže, trga se, i pritom u nekom full-contactu potrga nogu i nikad više ne igra nogomet zbog ozljede (kao Al Bundy američki nogomet!)... Je li to vrijedno? Meni se ne čini vrijednim...

ok, sad ce ispasti da skacem sam sebi u usta oko nepracenja nogometa, ali evo - onom francuzu(ako se ne varam) je polomljena noga na pripremnoj utakmici za svjetsko. mislim da nije normalno toliko covjeku uletiti u noge da mu se prouzroci (ak se ne varam) vanjski prijelom.
Osijek031.com » Vijesti » Hrvatska vs. Australia Idite na Prethodna  1, 2, [3]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 3 / 3.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::