#40:
Autor:
Vilenjak
Postano:
05.08.2011. 12:55
čovjek se u Sarajevu mora naviknuti, jer je muslimanstvo tamo dominantna religija međutim zašto bi se u Osijeku narod na to morao naviknuti? zbog 300 ljudi jedne zajednice! Neka grade đamiju i neka ne pretjeruju.
|
istina, za neke ne vrijedi ni da im Konstantinovica uguras diretamente u zeludac. jednostavno, poput reakcije krava na egzoticno bilje (ili pak domaci crveni mak), nisu ih u stanju provariti. to su tzv. ogledni primjerci. i ma koliko cakano izgledali (ili se tako predstavljali), ne treba ih zaliti. stoka je stoka je stoka. a stoci je mjesto na pasnjacima i oranicama van grada.
recimo, kod Bikare.
|
a klaun je klaun je klaun, ti si se nasao o ksenofobiji pricati ? pa pjena ti iz ustiju curi kada se spomene katolicka crkva a ovdje si se nasao izigravati velikoga pravednika, radi 300 ljudi mjenjati vizuru grada ? + bonus biti forsiran slusati propovjedi na razglasu sa 35 metarskog tornja...
gubis se u svom licemjerju
|
transkvilizirani,
katolicka crkva nije stranac u Osijeku. sad brzo do rjecnika hrvatskog jezika i pogledati sto to kseno+fobija znaci. druga je pak stvar moj stav prema religiji, i odnosu laicke drzave prema vjernicima. ovdje govorimo o necem drugom.
Citat:
mjenjati vizuru grada
|
tocno, o tome je rijec. o duhu (jednoobrazne) palanke. Konstantinovic samo koristi drugu rijec (stil). dakle, minaret je u ovom konkretnom slucaju = svijet (a ne druga / ista religija), dok su oni koje plasi minaret od 35 metara = cuvari jednoobrazne vizure / duha palanke.
|
"Pojam se općenito rabi za opisivanje straha ili mržnje prema stranicima ili općenito, prema ljudima drugačijim od samoga sebe"
prilicno je ocito da se ti bez problema mozes pronaci u mnogim definicijama ksenofobnosti, i ti kao pripadnik fasistoidne manjine mozes biti ksenofobican
"druga je pak stvar moj stav prema religiji"
opet sam sebe ismijavas
|
auf, sve si pobrkao. sareno cvijece na planinama sa uvezanim mocvarnim prucem (i sjekirom u sredini), razlicitost sa jednoobraznoscu, pojedinca s kolektivom, netoleranciju s tolerancijom, ksenofobiju s demokracijom, religiju s radnom obavezom, poziv na molitvu s molitvom na 1. programu HRT-a, nepostojece s postojecim, palanacki s gradskim zivotom, itd. itd. tako je to kad se obrazujes preko wikipedije, u pet minuta. rekoh ti lijepo rjecnik (za pocetak), a ne wikipedija.
5 eura po otipkanoj rijeci, na tocke i zareze dajem ti popust (inace su 2.5, al evo, neka budu po 2). javi mi kad skupis prvih 500 eura.
|