#40:
Autor:
skoro_skorojevic
Postano:
13.06.2011. 9:44
Potpis. I sam sam ovakvoga li-la misljenja oko svega toga. Mislim da smo i ovdje svjedoci jednoga dvostrukoga standarda. s jedne strane ta populacija se poziva na ono sto je na prijelazu stoljeca i u ocekivanju tog novoga, famoznoga 21. st kao neke prekretnice postalo, pa...moderno, vise nego opravdano ili svrsishodno- te 'hiperdemokracije' i prava na slobodu govora, izrazavanja. Pa su onda svi kerenuli k'o mutavi i svi se busaju da bi sve, odmah i sad. promjene se ne događaju tako brzo, bar ne s nekim ovoliko ukorijenjenim stereotipima, koji imaju i biološku i drustvenu podlogu.
Mislim da bi te zajednice trebale djelovati upravo kao sto poodingh kaze, koliko god to sada ne zvucalo svrsishodno. Ok, znamo da se nenaklono gleda na to... Ali djelujte pomalo i cekajte smjenu generacija. Ako zivite normalo, INDIVIDUALNO, stariji, mahom balkanoidi, vas svehjedno nece voljeti i postivati...ali s vremenom ce mladjima s kojima se druzite, ako se ne forsira, to postati sasvim normalno, ili bar normalnije. A starce i njihove gluposti ionako nece sljiviti.
Polako, narode, polako...ni od cirkusa ni hiperpompe nema kruha. i sami to vidimo.
Zadnja promjena: skoro_skorojevic; 13.06.2011. 9:57; ukupno mijenjano 1 put.
|