#31:
Re: Rekordan broj pravnika i ekonomista na burzi rada [Vijesti Osječke TV]
Autor:
Yoanna35
Postano:
07.06.2011. 0:05
Da se vratm na primjer Bedea, da ima čovjek mozga , poslao bi inžinjer s onim ljudima, taj bi odlučio da se to neće čistiti, znači 20 ljudi puta 12 kuna sat, plus VSS 50 ln sat, ne bi radili, te dnevnice bi bile jedina đteta ako ćemo to tako nazvarti, VSS bi se s poslodavcem dogovorio drugi dan da to očisti za to plaćen služba,beka je cifra 100 000 kn, i dalje je taj ceh puno manji od milionske odštete koju će morati platiti zbog ranjavanja zaposlenika..
Nema te cijene koju je previsoka za platiti školovanu osobu u odnosu na ljdsku glupost koja proizvodi štetu vjeruj mi.
Zadnje pimjer američke firme za proizvdonju Etanola , na 65 zapsolenih bit će 30 VSS-a, to je cija uspjeha, mi smo tu gdje jesmo jer krivo donosimo doluke, puno VSS-a nije iskorišteno, često im se dalju psolovi koji im nisu ni do koljena, ljudi ih rješavaju ljevom nogom, koriste 5% od svojeg kapaciteta, jer poslodavci nemaju mentalne sposobnosti tu pamet iskoristiti, a često rade gluposti i msile da su velike gazde, a kad sranje krene ne znaju što ih je snašlo, često i previše puta se dogodi da vlasnik dođe kod VSS-a, i kaže e da sam te barem posloušao.
Bahatost, nekompetencija, negativna selekcija, rođ odnosi, fakulteti koji ti ne daju upotrebljivo znanje, poltrronstvo , to je naš problem, kao i poslodavci koji misle da SSS može pokrit sve jer je jeftiniji, može ali na vrlo kratke staze, a lad sve krene nizbrdo obično bude kasno.
|