#38:
Autor:
Noelle
Postano:
29.04.2011. 17:14
Uh, sa ovim se slažem u potpunosti. Xy puta doživljeno u praksi, da mi nepristojno gestikuliraju, dok me pokušavaju "preskočiti" na križanju ceste i biciklističke staze. Pojedini se biciklisti nažalost jednostavno doživljavaju kao "ravnopravniji" sudionici u prometu i ne gledaju znakove koji su tamo postavljeni baš radi njih, i njihove sigurnosti [size=10](naravno da postoje takvi debili i za volanom)[/size].
|
Dragi vozači, trebate shvatiti i vi bicikliste i biti malo tolerantniji, ipak vaša guza sjedi bez ikakvog napora i to u klimatiziranim vozilima, dok biciklisti kad jednom uhvate zalet opet im treba dosta napora da pokrenu svoje vozilo, a vi bilo da je kiša ili da zapeče Sunce imate svoj krović nad glavom i nije vam problem malo se zaustaviti i propustiti svakog slabijeg sudionika u prometu, što bi uostalom trebalo biti nekakvo nepisano pravilo. Ok, jači ste, ali imajte u vidu, ipak vam mi čuvamo čist zrak i svaki biciklist vam je jedno vozilo manje. Nasmiješite se kad vidite bicikliste i poželite da ih ima što više.
Možda treba spomenuti i opomenuti pješake koji se nonšalantno šetuckaju po biciklističkim stazama bez pardona...
|