#40:
Autor:
francika
Postano:
27.04.2011. 12:57
Hm ne znam što me više nasmijava ili užasava ovi pokušaji praja hdssb-ove odgovornosti od slučaja podmićivanja sudaca. No dobro, oni koji podržavaju kriminal završe ko sanader
Mene zanima, kad već pokušavate oprati odgovornost s Vaše stranke, sljedeće: zašto županija, koja je vlasnik srednjih škola, i župan kao njezin predstavnik nije suspendirao ravnateljicu opće gimnazije koja je također bila uhićena do okončanja postupka?
|
Ne znam na koga misliš kada kažeš Vaša stranka. Ja nemam nikakve veze sa HDSSB-om kao ni sa HSP-om, a ponajmanje sa HDZ-om, a da ne govorim o SDP, HNS i HSLS-u ili LS-u ( ili kako se već zovu te liberalne stranke ), nemam veze ni sa kakvim strankama.
Jedino što je bitno je to da li nešto što radi sadašnja vlast je dobro ili nije dobro, a isto tako što je dobro ili nije dobro što su radile prethodne vlasti, i što dobro radi oporba ( koliko vidim da ne radi ništa osim što se slika kad se bave cvjećarstvom po gradu, spaljivanjem svijeća na trgu i ne mogu se više sjetiti što još radi oporba, a možda ne radi ništa jer čeka da glasamo za njih na idućim izborima, tko je vidio raditi za badava ).
Ne znam točno što je bilo sa ravnateljicom, ali slažem se da ju je župan trebao suspendirati ako joj netko nije podmjestio krivnju, ali i taj presedan će se valjda jednom dogoditi.
|