Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Samozadovoljavao se na ulici i napao Osječanku Idite na Prethodna  1, 2, [3], 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sljedeća  :| |:

#31:    Autor:  nikica_os Postano:
hahahhaha, prejebena fora Smile)

#32:   Re: Samozadovoljavao se na ulici i napao Osječanku Autor:  Caleb Postano:

#33:    Autor:  -nella- Postano:
Meni uopće ovo nije smiješno, i nije mi jasno kako nekome jest.

Može biti smiješno jedino muškarcima koji ne znaju kako je to!

Doživjela sam sličnu stvar u Rijeci, i nije mi bilo ugodno. Mislim da sam možda negdje i napisala već to na ovom forumu.. Uglavnom, nije bitno. Ono što je bitno u toj priči jest da se i meni to dogodilo po danu, i u blizini puno ljudi.

Ali da je smiješno - NIJE.

Baš bih voljela onima koji se smiju da dožive sličnu neugodnost.

#34:   Re: Samozadovoljavao se na ulici i napao Osječanku Autor:  francika Postano:
Sleepwalker je napisao/la :
Ne kužim čemu sprdačina u ozbiljnoj temi. Lako je muškarcima sprdati se, sigurno nemaju traumatična iskustva gdje su ih tako uvjetno rečeno napali.
Ja sam doživjela nešto slično i nije mi uopće bilo smiješno.
Aj' ti znaj jel' netko ''samo'' egzibicionist ili je krenuo prema tebi da te siluje, a polumrak i nigdje nikog.
(samo, koliko je ovakav topic dobar da se upozore drugi da pripaze, toliko je i loš jer bolesniku pruža zadovoljštinu Rolling Eyes ).

Baš me zanima zašto nitko žene ne prijavljuje policiji kad rade takve stvari na ulici. Nedavno je jedna takva 30/180/100 krenula prema meni na ulici pa sam morao pobjeći u kafić na piće, ali nisam je prijavio. Žena se malo zanijela, pa šta.

#35:    Autor:  simo031 Postano:
Siguran sam da je za ženu prilično neugodno iskustvo, kad joj na ulici neki debil maše pimpekom. Likovi koji takve stvari čine, su definitivno slučaj za psihu, i u tom kontekstu ih treba promatrati.

Isprika onima koji su nasjeli na you foru od jučer... Smile

#36:    Autor:  PsychoSoldier Postano:
cek cek, a kak vi mozete biti sigurni da je to neki seksualni napasnik, a nije neki umjetnik sa svojim konceptualnim djelom tj. plagijatorom koji je kopirao onog "umjetnika" starog dedu drkađiju iz zagreba koji je hodao gol po trgu bana josipa jelacica?????

#37:   Re: Samozadovoljavao se na ulici i napao Osječanku Autor:  hidin Postano:
hihihih

#38:    Autor:  chager Postano:
PsychoSoldier je napisao/la :
cek cek, a kak vi mozete biti sigurni da je to neki seksualni napasnik, a nije neki umjetnik sa svojim konceptualnim djelom tj. plagijatorom koji je kopirao onog "umjetnika" starog dedu drkađiju iz zagreba koji je hodao gol po trgu bana josipa jelacica?????

i ja to mislim, samo koga je u tom umjetničkom izričaju pokušao prikazati?

#39:    Autor:  PsychoSoldier Postano:
chager je napisao/la :
PsychoSoldier je napisao/la :

i ja to mislim, samo koga je u tom umjetničkom izričaju pokušao prikazati?

ogoljelog i siromasnog Hrvata heheh

#40:    Autor:  muvifrik Postano:
kaxe nikad ne dogodi obrnuta situacija? uvijek se muški skidaju...

#41:    Autor:  alex os Postano:
tko zna kakvog su monstruma krile njegove gaće.....možda cura ne voli gmazove,a lik ima kapitalca..... Sad

#42:    Autor:  francika Postano:
muvifrik je napisao/la :
kaxe nikad ne dogodi obrnuta situacija? uvijek se muški skidaju...

Zato što bi muškarci dobili infarkt.

#43:    Autor:  alex os Postano:
francika je napisao/la:
Sleepwalker je napisao/la :
Ne kužim čemu sprdačina u ozbiljnoj temi. Lako je muškarcima sprdati se, sigurno nemaju traumatična iskustva gdje su ih tako uvjetno rečeno napali.
Ja sam doživjela nešto slično i nije mi uopće bilo smiješno.
Aj' ti znaj jel' netko ''samo'' egzibicionist ili je krenuo prema tebi da te siluje, a polumrak i nigdje nikog.
(samo, koliko je ovakav topic dobar da se upozore drugi da pripaze, toliko je i loš jer bolesniku pruža zadovoljštinu Rolling Eyes ).

Baš me zanima zašto nitko žene ne prijavljuje policiji kad rade takve stvari na ulici. Nedavno je jedna takva 30/180/100 krenula prema meni na ulici pa sam morao pobjeći u kafić na piće, ali nisam je prijavio. Žena se malo zanijela, pa šta.
i onda se žene ljute nad dođemo pijani iz kafića,a ne znaju za naše probleme.....

#44:    Autor:  Kalliste Postano:
simo031 je napisao/la :
Anonymous ponovo napada ...

Wtf? Što sam vam ja napravila sad?

#45:    Autor:  Phlatline Postano:
simo031 je napisao/la:
Anonymous ponovo napada ...

wtf?
Osijek031.com » Vijesti » Samozadovoljavao se na ulici i napao Osječanku Idite na Prethodna  1, 2, [3], 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 3 / 9.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::