Po tom "zakonu" za svaku pustenu pjesmu u kaficu vlasnik mora imati racun da ju je kupio i naravno ta pjesma se mora nalaziti na originalnom cd-u, nadalje kompjuter s kojega to svira mora imati sve legalne papire i mora imati sve original programe(Windowsi itd) jel ti znas koliko to kosta?? Znaci svaki vlasnik mora kupovati samo original cdove da bi mogao pustati pjesme? Fala bogu pa originali ne budu jeftiniji od 100kn i jos uzmi u obzir da se cdovi izlizu i izadu iz upotrebe nakon godinu-2 i sta onda? opet kupovat???
Zato zaobiđi pametovanje o ZAMP-u
BTW: npr da ti uđe inspekcija ZAMP-a u kucu i nađe bilo kakav ilegalan mp3 oni ti mogu zaplijeniti komp i tebe privesti. isto to ti se moze dogoditi ako na mobitelu slusas neki ilegan mp3
|
Auu evo još jednog ljutog ugostitelja
Piratske CD-e sam naveo kao samo jedan u nizu primjera, a vas par tu ste se uhvatili ZAMP-a ko pijani plota u stilu ZAMP je velika nepravda pa ajmo se napraviti pametni i kompenzirati tu nepravdu tako što ćemo varati državu (i goste) gdje god stignemo
Ili što je uopće poanta da mi tu spominjete ZAMP? Imate Ustavni sud, onaj u Strasbourgu, pišite, žalite se da vam ne štima zakon - a do tada zakon ostaje na snazi i vi ga konstatno kršite.
P.S. da nastavim u tradicionalnom tonu, pošto mi je ovo još jedan novi post na ovoj temi, evo i još jedne muljaže ugostitelja: poker aparati, "voćkice", "piramide", pretvarači, ovi - oni iliti aparati za zabavu... cijela jedna nova tema. Pa onda priređivanje turnira u beli, u novije vrijeme i u pokeru (u prostorijama birtije) iliti u igrama na sreću - prekršeno mali metar zakona
Rekoh, kršenje ZAMP-a je samo kap u moru.