Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » CineStar u Osijeku otvara najveće kino u regiji – 9 digitalnih dvorana spremno dočekuje posjetitelje Idite na Prethodna  1, 2, [3], 4  Sljedeća  :| |:

#31:    Autor:  trauma_os Postano:
Provokator je napisao/la:
mayhem je napisao/la:
Kakve su naočale de vi meni recite.... jesu one papirnate,ili nešto "bolje" ?

u ZG su plastične kao i obične naočale, puno bolje od papirnatih Wink

Izgledaju kao one ray ban wayfarer osijek031.com smile

#32:    Autor:  bocic Postano:
cane je napisao/la: E upravo to. Ova kina koštaju i ne možeš dati 15 kn za takav luksuz. Kako su u Osijeku svi navikli na džabice. Strašno!

Tebi za informaciju, redovna cijena ulaznice u osječkim je kinima 20 kuna i ja to ne bih nazvao 'džabice'...

#33:   Re: CineStar u Osijeku otvara najveće kino u regiji – 9 digitalnih dvorana spremno dočekuje posjetit Autor:  Bojo Postano:
more456 je napisao/la :
Ovi u Eurodomu su možda bili pametniji i nisu svoja kina ni otvorili. Vjerujem da će ova kina biti prazna.
Pa to je bogu za leđima, a cijena benzina je prešla 10 HRK.
Kada se sve sabere cijena odlaska u to kino će biti barem duplo veća nego u Europi i Uranii.

pa mislim da će imat svoju autobusnu liniju koje će vozit besplatno do kina...e sad ne znam jel se radi o cinneplexu ili cinestaru Smile

#34:    Autor:  mali od čače Postano:
Bojo je napisao/la:
more456 je napisao/la :
Ovi u Eurodomu su možda bili pametniji i nisu svoja kina ni otvorili. Vjerujem da će ova kina biti prazna.
Pa to je bogu za leđima, a cijena benzina je prešla 10 HRK.
Kada se sve sabere cijena odlaska u to kino će biti barem duplo veća nego u Europi i Uranii.

pa mislim da će imat svoju autobusnu liniju koje će vozit besplatno do kina...e sad ne znam jel se radi o cinneplexu ili cinestaru Smile

za avenue mall će biti linija "gajev trg - mall", i bit će besplatna godinu dana, jer je mall platio unaprijed godinu dana gppu...mislim da ce biti i linija do portanove, jer autobusna stajališta postoje. tako se priča, vidjet ćemo kad se sve pusti u funkciju.

#35:    Autor:  cane Postano:
bocic je napisao/la:
cane je napisao/la: E upravo to. Ova kina koštaju i ne možeš dati 15 kn za takav luksuz. Kako su u Osijeku svi navikli na džabice. Strašno!

Tebi za informaciju, redovna cijena ulaznice u osječkim je kinima 20 kuna i ja to ne bih nazvao 'džabice'...

Hvala na info. Nije da sam svaki tjedan u kinu. Al hvala. A 15 kn ti je obiteljski dan. S tim da imaš i džabe parking u Essekeru.
A ne znam otkad je 20 kn luksuz? Pa toliko košta kutija cigara.

#36:    Autor:  zlusch Postano:
more456 je napisao/la:

E, našao si čime ćeš uspoređivati.... mislim, ono Rolling Eyes

#37:    Autor:  trauma_os Postano:
zlusch je napisao/la:
more456 je napisao/la:

Moj fićo je bolji od tvog merceedesa .

#38:    Autor:  zlusch Postano:
cane je napisao/la:
Hvala na info. Nije da sam svaki tjedan u kinu. Al hvala. A 15 kn ti je obiteljski dan. S tim da imaš i džabe parking u Essekeru.

Džabe će biti parking i u Portanovi i Avenue Mallu, barem ako ideš u kino. A koliko pamtim, cijena ulaznice je uvijek jeftinija što je predstava bliže podnevu. Najskuplje su večernje predstave.

A i u Zagrebu su pričali isto... tko će ići u multiplekse i davati više love za filmove koje možeš ukrasti i gledati doma. I gle čuda, posjetitelja koliko hoćeš i stalno se otvaraju nova kina.

#39:    Autor:  zlusch Postano:
trauma_os je napisao/la:
zlusch je napisao/la:

Moj fićo je bolji od tvog merceedesa .

Upravo tako... možeš dati 20 čuna i gledati mutnu sliku s lošim zvukom na skučenim stolicama u uskim redovima. A možeš dati malo više i gledati izvrsnu sliku, slušati moćan zvuk uvaljen u fotelju ispred koje ti nitko ne smeta jer su redovi široki i povišeni. Da ne spominjem 3D koji je jednostavno fenomenalan.

Volio bih da Europa i Urania (p)ostanu art kina gdje ćemo moći gledati stare filmove, retrospektive stranih kinematografija i poznatih redatelja.

#40:    Autor:  trauma_os Postano:
@zlusch zapalit ćeš tipkovnicu koliko si se raspisao Very Happy

#41:    Autor:  zlusch Postano:
trauma_os je napisao/la:
@zlusch zapalit ćeš tipkovnicu koliko si se raspisao Very Happy

Ah, gospođice s traumatologije.... koliko nažvrljam dnevno po mailu i Fejsu.... ovo mi dođe kao kamilica Wink

#42:    Autor:  fatalni_cevap Postano:
tako ce i bit ja mislim Very Happy
europa i urania vise ne bi trebali prikazivati filmove kao dosad. trebaju se okrenit filmovima kakvim se okrenilo kino evropa u zg.. kao neki festivalcici, dokumentarci,stari filmovi, neke trash projekcije itd. itd.

#43:    Autor:  mayhem Postano:
nidzo je napisao/la:
tako ce i bit ja mislim Very Happy
europa i urania vise ne bi trebali prikazivati filmove kao dosad. trebaju se okrenit filmovima kakvim se okrenilo kino evropa u zg.. kao neki festivalcici, dokumentarci,stari filmovi, neke trash projekcije itd. itd.

ko prije švedske ratne u noćnim terminima , radit ce bolje od cinestara ... Smile

#44:    Autor:  Gabi_rtz Postano:
jedva čekam!! idem gledat justinov film hahaha

#45:   Re: CineStar u Osijeku otvara najveće kino u regiji – 9 digitalnih dvorana spremno dočekuje posjetit Autor:  soulrelic Postano:
bit ce linija i do portanove, krece od setaca.
ma nema sanse da se to napuni, zaboravljate i cineplexx
Osijek031.com » Vijesti » CineStar u Osijeku otvara najveće kino u regiji – 9 digitalnih dvorana spremno dočekuje posjetitelje Idite na Prethodna  1, 2, [3], 4  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 3 / 4.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::