#32:
Autor:
zen031
Postano:
06.03.2011. 0:03
Moram priznati da se sve manje vidim smisao ovih prosvjeda, ali ipak želim biti tamo, želim da se vidi da ima onih koji su protiv ove vlasti - da nas ima brojčano. Ali od ovih prosvjeda, čini se, ništa konkretno nema. Kad i ako se promijeni vlast morat će se naći rješenja kako dalje.
Za mene jedino rješenje predstavlja zasukavanje rukava i promjena ovog naroda, promjena koja kreće od samog sebe, promjena koja znači usvajanje radnih navika, obrazovanost, racionalnost u trošenju i mnogo toga ostalog. A za tu evoluciju će nam trebati desetljeća, ako ne i stoljeća.
I iskreno, smisao ovih prosvjeda, barem u Osijeku, sve manje vidim zbog nekih (ali ne i malo) ljudi koji se na njima okupljaju, a koji bi sve, samo ne ovu evoluciju. Već sam napisao u prethodnim temama, niti su se knjige ikada prihvatili, niti alata, bježe od posla kao vrag od tamjana( a i kad rade ljenčare i fušare) , novaca za cuganje i pljuganje i ostale gluposti redovno imaju, itd.
Jesu li Pernar i Lončar luđaci ili normalni, ne znam, nadam se da će nestati jednako kako su se pojavili. Iako, moram priznati, gestikulacije navedene dvojice, a pogotovo ćosavog Pernara, ne pokazuju da se radi o 100% normalnim ljudima.
Zadnja promjena: zen031; 06.03.2011. 0:11; ukupno mijenjano 1 put.
|