...čitam tvoj tekst i kvalitetno zvuči do onog: "a još stotine milijuna kuna gradovi i općine, Vlada RH na tajnim sjednicama"...e tu bi sad htio ubacti teški sarkazam ali neću jer ću ispasti djetinjast...ako su tajne kako onda ljudi i ti sam znaš za njih?...jesam mnogo sam napisao i baš naglasio materijalizam jer su se svi osim tonke21 odmah ljepili na to...u samom članku piše da se crkva uspoređuje sa proizvodnjom, i da je plin tri puta skuplji baš zbog tog što su crkve, sveta mjesta stavljena u rang tvornica/proizvodnje...taj plin se ne koristi samo za svečenike nego i za grijanje svaki dan za večernje mise, subotom za razne probe zborova i probi dječijih grupa (djeca se sastaju samo prijepodne), te za mise tokom dana nedjeljom...pa me zanima gdje je tu proizvodnja koju joj nameču...jesam napao sam zato da se moj teks barem još jednom pročita odpočetka i da se ponovo obrati pažnja...predpostavljam da su ga mnogi samo nabrzinu pročitali jer sam branio članak, svečenike itd., a nisam bio sarkastično protiv svega crkvenog...neznam kako misliš nitko nevrijeđa vjeru a svi spominjete za katoličke svečenike lopovi, jebači, seksualni zlostavljači, samo traže lovu od napačenog naroda...ako je to samo napad na svečenike, znači samo u katoličkoj vjeri su svečenici jebači, seksualni zlostavljači, lopovi, žicaroši a svi ostali su super, svi super vode, ništa nerade ali katolički su svinje...i stime vrijeđate vjeru pred drugima, jer se svečenici vežu uz vjeru...i jesam napisao sam sve materijalno baš da koristim vaše oružje za obranu...
|