#41:
Re: Policija od Interpola zatražila informacije o uhićenim Osječanima
Autor:
ssohe
Postano:
20.01.2011. 2:11
Zadnjih nekoliko dana pratim slučaj ovih dečkiju na osijek031 forumu, ali i po ostalim portalima/forumima, ali sam se tek sada odlučio malo to prokomentirati...
Moj prvi komentar bi bio: "GAMAD!". Da! GAMAD, OLOŠ, ŠLJAM. I ne, ne mislim na Mirka i Domagoja, već na POJEDINCE sa ovog foruma i nažalost moje sugrađane. LJUDI pa ZAPITAJTE se malo, vi se tu naslađujete kako će dečke silovati u zatvoru, kako se nikad neće vratiti kući, govorite da trebaju crknuti tamo i takve stvari, pa gdje vam je LJUDSKOST? Pričate na koliko bi ih vi strpali u zatvor, vi bi ovo, vi bi ono,
pa tko ste vi da sudite?
Dečki su napravili ENORMNU glupost, i za to će biti siguran sam adekvatno kažnjeni. O moralnosti njihovog čina suvišno je raspravljati,to što su napravili je kažnjivo djelo i točka.
Vjerujem da su oni najsvjesniji od svih vas tu mudraca u kolikim su oni govnima. Lako je vama raspravljati i naslađivati se iz svoje udobne fotelje dok vičete mami da vam napravi sendvič.
Također vidim da ima pojedinaca koji se pitaju odakle dečkima novci za put u Paragvaj, to govori sve o inteligenciji tih pojedinaca, i vjerujem da je svakom ko ima IQ veći od broja cipela jasno da iza toga stoji netko tko je to organizirao i njih "regrutirao", zato mislim da su komentari za priloge Mirkovoj majci za odlazak u Paragvaj u najmanju ruku idiotski. Očito je da ljudi nemaju novaca, i vjerujem da svatko ko ih poznaje, i ima ljudskosti i sredstava će pomoći njegovoj majci da ode u Paragvaj. Ljudski je pomoći.
Tko ste vi da komentirate ško će netko raditi sa svojim novcima i je li apsurdno davati priloge majci jednog dilera?!
Možda i jesu dileri, ali su i dalje ljudi , vjerojatno i bolji od nekih ovdje!
Najapsurdniji od svih komentara su mi oni tipa "nasu djecu bi trovali" ili "prodavali bi drogu ispred skole". Pa ljudi di vi živite?
Znate li vi kolika je cijena grama kokaina? Ispred škole? Kada je u Osijeku nekom djetetu prišao diler ispred škole i pitao ga želi li kokain? Da vam ja kažem?! NIKADA!
Jeste li vi vidjeli djecu ispred škole kako na klupama slažu crte koke ili kako četvrtašići izlaze iz wc-a navučeni ko svinje sa smotanom novčanicom u ruci?
Jelda da niste? NISTE! Pa zašto pobogu onda pišete takve pizdarije?
Cilj mog posta nije bio opravdavati ove momke, i ako sam slučajno uvrjedio nekoga, nije me briga. Ako se barem netko ovdje priupita o svojim teškim rječima i donese neki zaključak iz toga, ja ću biti jako sretan!
Za djelo ovih momaka opravdanja nema, oni su si sami krivi, sami su donijeli tu odluku, nitko ih nije oteo i odnio u Paragvaj.
Odmah se nalaze zlobnici koji okrivljuju roditelje, koji su svakako jednim djelom krivi, trebali su ih možda drugačije usmjeriti,
dati im manje slobode, ali što sada mi imamo od tog zaključka? Baš ništa.
Svako tko vuče kokain radi zato što to on želi, rijetke je netko natjerao na to, rijetki imaju i novaca za takav skupi hobi.
Priča se da to ovisi o odgoju, ali ipak, ne donosi odgoj odluku, vi sami donosite odluku o svojim postupcima, svatko je krojač svoje sreće!
Vidite, tako ste i vi odlučili tu pisati pizdarije o ovim momcima, a vjerujem da ste vi svi mišljenja kako ste fino odgojeni i baš ste si super?!
|