#34:
Re: Amerikanci ulažu sto milijuna eura, Osijek postaje proizvođač etanola!
Autor:
Yoanna35
Postano:
16.12.2010. 1:07
momče toliko arogancije u par redaka..čemu to???? ako ti misliš da sam tabula raza onda nemoj čitati moje postove...osvrnula sam se na tvoj post oko zagađenja..jer s ovakvim podacima se obično kreće kad se želi minirati projekt...oko ideološkog rješenja projekta nisam informirana..samo sam navela nešto što bi meni bilo suvislo..nitko nećeiz državnog proračuna tovariti Amere ne brini..jedino što mi je žao ..je što iz tvojih postova ja osjetim skepticizam, sumljičavost..to nas nikamo neće dovesti..županija je na koljenima...da dođe crni vrag ja bi za njega radila..nisu vremena za izmišljanje razloga zašto nešto ne valja, nemoj me krivo shvatiti osim nekih ljudi koji su se razveselili opciji zapošljavanja svi ostali vide nek spletke,, prevare, zagađenja, nerealnost projekta..a čovjek koji je sam u ovo krenuo, tražio investitore, jebe se godinama da bi lokalpatriotski doveo posao ovamo..kad bi bar svatko tko iole ima priliku svoje kontaket vani koristio u takve svrhe, evo kad bi se pola sposobnih ljudi obvezalo da će bar pokušati, najlakše je nakon nečijeg trogodišnjeg truda, sjediti u stolici, čitati članak i ..popiškit se na to ovim ili onim konteplacijama..sve je izračunato davno i nije to naša briga..ako treba kukuruz će se sijati ako seljaci ne budu sijali uvest će se..i? U ćemu je problem? Kad smo izgubili ono normalno radovati se nečijem uspjehu????Čemu potkopavanja..nikad neću to shvatiti.
|