Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Cadillac Bar: Doček nove godine 2011. - Galerija 031 Idite na Prethodna  1, 2, [3], 4  Sljedeća  :| |:

#31:    Autor:  mali R Postano:
vesnica je napisao/la:
Ajme ali ok svako svoje zna mi se odlucili za Plan b ipak provjerena ekipa a bit ce i dosta retra.
Sve najbolje za novu 2011 svima na forumu

Draga Vesnice odnosno Laseru evo ti i dokaz si ti VJ Laser i da spamaš po ovom forumu:

#32:    Autor:  vesnica Postano:
SUPER sad sam i dj-ica,ajde dajte me malo aganzirajte,dali se tako kaze ili ne.radim samo da radim,ali samo retro.
Ma super stvarno VESNICA,da eto vidite to je moj rad,e sad samo da to netko skuzi i EVO posla
DA ja sam ta vesnica,ajde ponude,radimo da radimo
Ma stvarno ovi forumi gdje se netko skriva iza nekoga nekim NICK-om,stvarno nam smisla.
Nema smisla da se i neka negativen ili previse pozitivne stvari,za neke dogadjaje,samo izbrisu.
MA svima Vama ljepa i sretna nova 2011,od vase dj-ice,najgore osobe s ovoga foruma... ili sto vec znam,ali stvarno svima Vama najbolje i vidimo se u PLANU B
PS. MIX JE DOBAR ALI JE MALO LOS ZVUK ali i slika
VESNICA

#33:   Re: Cadillac Bar: Doček nove godine 2011. - nagradna igra [drugi krug] Autor:  Sir William Postano:
vesnice, jel imaš muža, dečka, zaručnika, curu..?

#34:    Autor:  tux Postano:
vesnica je napisao/la:
a bit ce i dosta retra.

vesnica je napisao/la:
ali samo retro.

Samo retro,ništa nego retro,nema bolje glazbe nego što je retro nema bolje glazbe,samo volim slušati retro,nijedna druga muzika mi se ne sviđa samo retro,ništa drugo ne valja samo retro Very Happy

#35:    Autor:  josephine01 Postano:
tux je napisao/la :
vesnica je napisao/la:
a bit ce i dosta retra.

vesnica je napisao/la:
ali samo retro.

Samo retro,ništa nego retro,nema bolje glazbe nego što je retro nema bolje glazbe,samo volim slušati retro,nijedna druga muzika mi se ne sviđa samo retro,ništa drugo ne valja samo retro Very Happy

I sve što nije retro, ja bi metak u čelo pa ti sinko budi nešto drugo što nije retro! Mrš! Smile

#36:    Autor:  Mladjo Postano:
a šta bi s nju vejvom? jel bi i njega pobio?

#37:    Autor:  mali R Postano:
vesnica je napisao/la:
SUPER sad sam i dj-ica,ajde dajte me malo aganzirajte,dali se tako kaze ili ne.radim samo da radim,ali samo retro.
Ma super stvarno VESNICA,da eto vidite to je moj rad,e sad samo da to netko skuzi i EVO posla
DA ja sam ta vesnica,ajde ponude,radimo da radimo
Ma stvarno ovi forumi gdje se netko skriva iza nekoga nekim NICK-om,stvarno nam smisla.
Nema smisla da se i neka negativen ili previse pozitivne stvari,za neke dogadjaje,samo izbrisu.
MA svima Vama ljepa i sretna nova 2011,od vase dj-ice,najgore osobe s ovoga foruma... ili sto vec znam,ali stvarno svima Vama najbolje i vidimo se u PLANU B
PS. MIX JE DOBAR ALI JE MALO LOS ZVUK ali i slika
VESNICA

Pa to je zalijepio VJ Laser na svoj zid na facebooku. Izvor Dailymotion, a korisnik Vesnica. Malo previše slučajnosti.

#38:   Re: Cadillac Bar: Doček nove godine 2011. - nagradna igra je završena! Autor:  lingvist Postano:
Dakle, dakle, ljudi, smirite se, nemojmo se svađati u ovo vrijeme, ovo je rasprava o Novoj godini i gdje će tko slaviti, a ne skriva li se tu netko iza nekog drugog nicka ili spama. Obavite to privatno.

#39:   Re: Cadillac Bar: Doček nove godine 2011. - nagradna igra je završena! Autor:  zeros Postano:
Jedan od najboljih dočeka, ničeg nije falilo Smile
Uskoro će i fotografije...

#40:    Autor:  caddy Postano:
Hvala svima koji su bili i napravili odličnu atmosferu. Nadamo se da ste i vi zadovljni s nama.

#41:    Autor:  Stamba Postano:
Vidim morat ću oprobati dogodine Smile

#42:    Autor:  seka Postano:
f a n t a z i j a ! seka je znala šta valja Wink

#43:   Re: Cadillac Bar: Doček nove godine 2011. - nagradna igra je završena! Autor:  zeros Postano:
Galerija 031: Cadillac Bar: Doček nove godine 2011.
[Foto: Daniel Antunović [Osijek031]][31.12.2010. Cadillac Bar]

#44:    Autor:  d_grassa Postano:
Ma divno.

#45:    Autor:  caddy Postano:
Posebna zahvala našem najboljem fotografu Danielu Antunoviću za fotke! osijek031.com smile Very Happy
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Cadillac Bar: Doček nove godine 2011. - Galerija 031 Idite na Prethodna  1, 2, [3], 4  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 3 / 4.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::