#41:
Autor:
Ica
Postano:
26.11.2010. 19:10
Ok je braniti GPP - ali braniti ga pod svaku cijenu!? Mora da imaš dionice, il tako nešto od GPP-a...hehe onda ok!
Ako sam jedini koji se ne vozi GPP-om onda GPP nemora brinuti - ali mislim da nisam jedini! Navodim sebe kao primjer, nema potrebe da me netko nagovara. Samo možda bi GPP-u bilo bolje da dobije mojih 70 kn ( kad kažem mojih, mislim mene kao putnika puta xyz..koliko već ima putnika koji se ne voze gpp-om).
Jel ima koga kod kuće kod tebe - GPP odjednom može uštedjeti milijone u godinu dana!? A zašto to nije uštđivao prije, prošle godine, pretprošle!?
Ah, da - Medić, mađioničar se pojavio...zaboravio sam! Da su uštedjeli ranije milijone razlika je moga biti potrošena na cijenu prijevoza, tj. niža cijena karata!
Istraživanje, istraživanje - upravo kažem da ne petljam o istraživanjima, da im nevjerujem puno i općenito smatram statistike najtočnijim zbrojem netočnih podataka.
Ništa - mislim da sam poklopljen argumentima... Sada sam uvjeren da je GPP odlična firma, s odličnom poslovnom politikom koja se okrenula za 180 stupnjeva i sada cvatu ruže. Od sutra se radosno vozim gpp-om i pozdravljam ljubazne vozače. A od kvalitete usluga ima da me milina oblije. Evo. A istraživanje u jednoj poduzetnoj firmi koja drži do sebe kao GPP prihvaćam širokih ruku! Bravo GPP - samo tako naprijed! Živio Medić! Živio GPP!
Naravno, cijena i od 25 kn za kartu bi mi bila sasvim prihvatljiva i realna - ipak je to GPP, ako kažu 25kn, onda valjda moraju oni znati najbolje...mora da ni nemaju jadni zarade na 25 kn!
Pozz, odo ja kući!
|