#36:
Autor:
nicoll
Postano:
30.11.2010. 0:11
Čemu davanje te prednosti ženama-majkama kada su u pitanju djeca?!
Nevjerojatno je to koliko su žene ponekad dvolične...bore se za ravnopravnost, ali samo kada to njima odgovara..
Neke stvari žene još sebično drže za sebe, koje im idu u korist...i ne bune se.
Mislim, ok ako se radi o dojenčetu, pa je ovisno o mami, ali ugl se ne radi o dojenčetu..čemu to svojatanje, to je više moje dijete nego tvoje...potrebno je dvoje! I to dijete jednako treba i oca i majku..
A razmišljanje o tome na što se troši djetetova alimentacija, vjerujem da to izludi čovjeka..bilo bi super kada bi se to moglo izvesti bez direktnog davanja novaca, već u vidu plaćanja vrtića, školarina, ili naknadnih plaćanja računa....moš mislit što ona Višnjićeva potroši tih 10 000 kn mj na dijete...
to je danas postao biznis baš zbog zakona koji to dopušta...
Znam hrpu primjera razvedenih parova sa djecom, a u samo jednom pr su djeca dospjel ocu, gdje je mamici bilo dosadno kući sa djecom, pa je umjesto da nađe posao našla novog dečka na faceu i odselila kod njega, a kad se razvodila od muža ona je bila ta koja nije htjela djecu..a to je zapravo bio i jedini način da taj tata dobije svoju dj....
Meni je to nepravedno i žalosno...djecu se kod razvoda najčešće dijeli kao i svu ostalu pokretnu imovinu, bez razmišljanja
|