Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Muž ubio Mirelu Sršić Kovač, novinarku HTV-a Idite na Prethodna  1, 2, [3], 4  Sljedeća  :| |:

#31:    Autor:  kulsavaj Postano:
chosen je napisao/la:
ma najviše mi žao djece koja sad moraju kao nastaviti živjeti... a tko zna šta je tu zapravo bilo sve osijek031.com smile užasna priča...šteta što nije jedina :\

još sam pročitao da je prije 10 godina joj poginula sestra i ima brata sa poteškoćama o kojem se njezini roditelji brinu..i sad ti još ovo dođe...mislim užas osijek031.com smile

Kad su imale 16 godina, par dana prije polaska u drugi srednje.

#32:    Autor:  Anastazija Postano:
chosen je napisao/la:
još sam pročitao da je prije 10 godina joj poginula sestra i ima brata sa poteškoćama o kojem se njezini roditelji brinu..i sad ti još ovo dođe...mislim užas osijek031.com smile

Upoznala sam njenog brata i razgovarala nekoliko puta s njim. Brat joj je paraolimpijac. Ivan Sršić

#33:    Autor:  josephine01 Postano:
54 people like this.

Ajd malo razmislite šta lajkate.

#34:    Autor:  Sharon Postano:
Otkad pročitah ovo iz glave mi ne izlazi. Toliko je šokantno.
Zamislite jedan običan dan u životu četrdesetogodišnjakinje, na kraju kojeg sastavi popis za subotnju kupnju i pošalje djecu na spavanje, a ono mlađe poljubi za laku noć - niti ne sluteći kako će im se za nekoliko trenutaka životi zauvijek razoriti i kako je upravo taj poljubac zadnji dodir obiteljske topline koji će pamtiti… Zatim zaspi mirnim snom pokraj – vlastitog ubojice… Više se nikada neće probuditi, umrijet će užasnom smrću kakvu nitko ne zaslužuje – a ništa ne sluti…
Tisuće pitanja, pretpostavki i usporedbi ovih dana o tom slučaju, ali imalo razumnog i prihvatljivog objašnjenja nema. Da je u pitanju bila bolest, infarkt, moždani udar, tsunami, potres ili pad meteora na zgradu – objašnjenje bi bilo makar malo prihvatljivo. Božja volja, koliko god čudna ona ponekad bila. Ali, ovo… Što je ovo? Kako je moguće? Zar je moguće da nije posumnjala da s njim nešto nije u redu? Ako i je – ovakav kraj, vjerojatno, nije bio zamisliv normalnoj osobi. Da je – tu noć ne bi zaspala. Mogla bi se makar braniti…
Prizor koji je luđak ostavio djeci tog jutra ne želim ni zamisliti. Ostaje jedino nada da nisu to vidjeli i da je netko drugi u tu sobu ušao prije njih. Da ih zaštiti makar od te tragedije.
Što se moglo učiniti; je li društvo krivo što ne prepoznaje i ne izolira nasilnike; je li moguće da žena koja se bavila profesijom u kojoj se istražuje toliko toga – nije mogla naslutiti da će on napasti? Tko to zna?!
Što se njega tiče – baš me briga što će s njim biti. Pošto je, nažalost, preživio, društvu će od sad biti jedino problem. Može poslužiti jedino za psihijatrijska istraživanja o tom poremećaju, kako bi se što više saznalo o tome i možda spasio poneki život u budućnosti. Jedino još to opravdalo bi njegovo postojanje na ovom svijetu.

Počivala u miru!

#35:    Autor:  Leon Postano:
josephine01 je napisao/la: 54 people like this.

FB i objave linka na profilu smatra kao "Like"/"Recommend", zato se pojavljuje taj broj.

#36:    Autor:  josephine01 Postano:
Leon je napisao/la :
josephine01 je napisao/la: 54 people like this.

FB i objave linka na profilu smatra kao "Like"/"Recommend", zato se pojavljuje taj broj.

Znam, svejedno...

#37:    Autor:  Mother Earth Postano:
Užas, užas, nemam riječi Sad

#38:    Autor:  zla_tratinčica Postano:
to je sestra od Ivana Sršića???? osijek031.com smile Dok sam volontirao u udruzi Mogu, dosta vremena sam provodio s njim i da nebi netko krivo shvatio, on je imao cerebralnu paralizu i samo je fizički paraliziran, u glavi je normalan, čak bistriji od većine ljudi koje znam. osijek031.com smile Uz tu svoju tragediju koje je svjestan, pogine mu sestra i drugu mu ubije muž. Čime je itko na svijetu zaslužio takav pakao od života..

R.I.P. Mirela.. ja nemam riječi. Sad

#39:    Autor:  Leteci mungos Postano:
Obdukcija ubijene novinarke otkrila: Mirela se pokušala obraniti, nije ubijena u snu

Obdukcija tijela ubijene novinarke HTV-a Mirele Sršić Kovač pokazala je da nije, kako se u početku mislilo, ubijena u snu. Naime, kako doznajemo na njezinom je tijelu pronađeno 20 ubodnih rana, pri čemu su neke od njih bile i obrambene, što ukazuje da se Mirela pokušala braniti od napada supruga Zvonka Kovača.

On je pak i dalje pod policijskim nadzorom u KBC Osijek, ali policijski istražitelji još uvijek nisu s njim uspjeli obaviti razgovor, jer to ne dopušta njegovo psihofizičko stanje.

- Unatoč tome što s njim nije obavljen razgovor, policija će protiv njega Županijskom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu zbog osnovane sumnje u počinjenje teškog ubojstva - kazala je glasnogovornica PU Osječko-baranjske Edita Roterbauer.

Pokop novinarke HTV-a Mirele Sršić Kovač bit će održan u utorak 28. rujna na mjesnom groblju u Bizovcu u 16 sati.

Prethodno će u prostorijama HRT centra Osijek s početkom u 12 sati biti održana komemoracija na kojoj će se od Mirele oprostiti njezin prijatelji, kolege i suradnici.

http://www.jutarnji.hr/ubijena-htv-ova-novinarka-mirela-srsic-kovac-na-tijelu-imala-20-ubodnih-rana/890243/

#40:    Autor:  -nella- Postano:
Još i gore...

#41:    Autor:  junfer&ca Postano:
Užasno... strava... da te netko usred noći napadne s nožem s namjerom da te ubije. Netko s im spavaš svake noći i s kim imaš dvoje djece...

#42:    Autor:  Sharon Postano:
Nek mu je prokleta svaka minuta beskorisnog života iza rešetaka. Neka nikada ne izađe na svjetlo dana.

#43:    Autor:  komarac Postano:
Crknuo je jutros u KBC-u.

#44:    Autor:  simo031 Postano:
komarac je napisao/la:
Crknuo je jutros u KBC-u.

Izljev krvi u mozak ?

Zadnja promjena: simo031; 28.09.2010. 9:43; ukupno mijenjano 1 put.

#45:    Autor:  Redakcija 031 Postano:
[28.09.2010.] Preminuo Zvonko Kovač, osumnjičenik za ubojstvo supruge i novinarke Mirele Sršić Kovač
Osijek031.com » Vijesti » Muž ubio Mirelu Sršić Kovač, novinarku HTV-a Idite na Prethodna  1, 2, [3], 4  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 3 / 4.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::