Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Luksuzne grobnice za osječku elitu Idite na Prethodna  1, 2, [3]  :| |:

#31:    Autor:  Polko Postano:
Kloppo je napisao/la:
Pa ni u smrti nismo svi isti. Oni koji su stekli za vrijeme života mogu si priuštiti ovako skupe grobnice, a nama običnim smrtnicima, tj.koji nismo dio osječke elite dobra će biti i zemlja. Samo se pitam tko se vidi u toj osječkoj eliti. Nadam se kada prodaju tako skupe grobnice da će Ukop smanjiti svoje gubitke.
očito ljudi ne znaju za biblijsku istinu da nakon smrti nema ni želja ni zavisti. (knjiga propovjednika) blago klesarima, dobro će zaraditi. To dali ostaje duša nakon smrti nema veze, jer nema pristupa živima. Stoga prazna čaša slave. Kao kad si žedan a čaša prazna, i nemaš je kako napuniti. A znam da boli istina, zato ljudi radije žive u laži!

#32:    Autor:  junfer&ca Postano:
NAGRADNA IGRA:
Koliko je osoba u gradskoj upravi i gradskim firmama zaposlila tajnica Grada?
Priznajemo odgovore plus minus 10 osoba!

#33:    Autor:  snaša Postano:
PEGY je napisao/la :
Ugrađujem klime u grobnice.
Da im bude ugodno.

A ja grijanje..ajmo se udružiti.. Very Happy

#34:    Autor:  padobranac Postano:
snaša je napisao/la :
PEGY je napisao/la :
Ugrađujem klime u grobnice.
Da im bude ugodno.

A ja grijanje..ajmo se udružiti.. Very Happy

pod zemljom je klima ugodna..ali mogli bismo ih recimo balzamirati..i oslikati im zidove, pa da se osjećaju kao faraoni..

#35:    Autor:  PEGY Postano:
Very Happy
Osijek031.com » Vijesti » Luksuzne grobnice za osječku elitu Idite na Prethodna  1, 2, [3]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 3 / 3.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::