Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki
Osijek031.com
»
Vijesti
»
Vodovod želi znati što građani misle o vodi!
Idite na
Prethodna
1
,
2
,
[3]
:| |:
#31:
Autor:
bazooka_joe
Postano:
13.06.2010. 13:07
Bojo
je napisao/la:
a recimo u češkoj (Prag) uopće nemate pitku vodu iz pipe....iz iste curi samo topla voda...mora se kupovat voda koja dođe 21-22 kn 2 litre....pa ti sad vidi...koliko mi plaćamo našu vodu a koliko oni svoju
...
Jučer sam se vratio iz praga, nakon tjedan dana pijenja vode iz slavine u hotelu (rečeno mi je da je pitka). Živ sam i zdrav.
2 l vode u trgovini dođe 20-tak kruna, ugrubo 6-7 kn.
#32:
Autor:
Bojo
Postano:
13.06.2010. 13:09
bazooka_joe
je napisao/la :
Bojo
je napisao/la:
a recimo u češkoj (Prag) uopće nemate pitku vodu iz pipe....iz iste curi samo topla voda...mora se kupovat voda koja dođe 21-22 kn 2 litre....pa ti sad vidi...koliko mi plaćamo našu vodu a koliko oni svoju
...
Jučer sam se vratio iz praga, nakon tjedan dana pijenja vode iz slavine u hotelu (rečeno mi je da je pitka). Živ sam i zdrav.
ne znam...ja sam isto bio prije 15 dana tamo...u hostelu...u starom pragu...i hladne vode uopće nema...isključena je...samo curi topla
#33:
Autor:
bazooka_joe
Postano:
13.06.2010. 13:13
Bojo
je napisao/la:
bazooka_joe
je napisao/la :
Bojo
je napisao/la:
...
ne znam...ja sam isto bio prije 15 dana tamo...u hostelu...u starom pragu...i hladne vode uopće nema...isključena je...samo curi topla
Jebga, temu lokalnih vodovodnih instalacija već smo prožvakali... Ja sam bio smješten u 4. distriktu, dakle relativno novom dijelu grada.
Ipak, sve je to šarm baroka i secesije.
Osijek031.com
»
Vijesti
»
Vodovod želi znati što građani misle o vodi!
Idite na
Prethodna
1
,
2
,
[3]
:| |:
Generated using
printer-friendly
.
Vremenska zona: GMT + 01:00.