Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Dosta priče! Postani poduzetnik! Idite na Prethodna  1, 2, [3]  :| |:

#31:    Autor:  Gost Postano:
Vrlo je tesko procijeniti koja poslovna ideja garantira 100% uspjeh, prvenstveno zbog slozenosti trzista, osobe koja vodi projekt, tima, ... Uvijek me fascinira kada se trazi "dlaka u jajetu" - tipa: ko ce meni jamciti, ... By the way, vec imamo ponudu jedne banke da se ukljuci u projekt - prvenstveno zato sto vjeruju da BIOS + osijek031 ovaj projekt rade ozbiljno, bez skrivenih namjera.

#32:    Autor:  Gost Postano:
Ne volim ni ja te "ko ce meni ovo jamcit, ma daj pusti price, mislis da je lako, to samo tebe ceka..."

Drago mi je cut da ce se banke ukljucit, to daje presudan štih ovom projektu.

Moje mišljenje je da svako normalan razmišlja da nesto pokrene, bude svoj i tako to. Na to ljude ne treba poticat. No kada ovdje leži novac koji možeš dobit za to cime razbijaš glavu, onda ce svako normalan poslat prijedlog.

#33:    Autor:  Gost Postano:
Hm, zar nije objavljeno nekidan da se SKZ Noa ukljucila s onim sto nazivas "presudnim stihom"?

#34:    Autor:  Gost Postano:
Anonymous je napisao/la: Hm, zar nije objavljeno nekidan da se SKZ Noa ukljucila s onim sto nazivas "presudnim stihom"?
Da, Noa se ukljucila. Ukljucuju se I drugi koji vjeruju u projekt a vise o tome cemo objaviti kada budemo imali konkretne ponude.
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Dosta priče! Postani poduzetnik! Idite na Prethodna  1, 2, [3]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 3 / 3.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::