Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Miran prosvjed povodom mafijaških ubojstava i u Osijeku Idite na Prethodna  1, 2, [3]  :| |:

#31:    Autor:  spin Postano:
Ne bojte se ljudi. stvar u svoje ruke preuzimaju Mesićevi SPECIJALCI...tako je drug Mesić rekao večeras za jednu TV postaju. Dakle nema zime za eskime, stvar je opet u rukama naše sudbe ili ako netko više voli.. Udbe . To su ljudi prekaljeni stručnjaci i borci za demokraciju školovani u svim uvjetima i vremenkim nepogodama, čija učinkovitost je nadaleko bila poznata još davnih vremena.
Kako kaže drug Manolić, oni su bušili koga god su stigli i vanjske i unutrašnje neprijatelje i što će njima biti obračunati se s par kriminalaca. Sitnica jedna.

Samo osteje ipak nejasno zbog čega su toliko dugo držani u pričuvi i kako su za to vrijeme održavali kondiciju, kako i gdje su trenirali...da nisu ipak malo ispali iz štosa nakon tako dugog perioda neaktivnosti.

hmmmm????

#32:    Autor:  morgan Postano:
uvest ćemo već iškolovane Srbe - koje ti tako obožavaš - pa će oni sredit situaciju.

#33:    Autor:  spin Postano:
morgan je napisao/la :
uvest ćemo već iškolovane Srbe - koje ti tako obožavaš - pa će oni sredit situaciju.

nije loše, samo ja mislim da su oni već dali svoj doprinos ovoj tragediji.

Wink

#34:    Autor:  morgan Postano:
spin je napisao/la:
morgan je napisao/la :

nije loše, samo ja mislim da su oni već dali svoj doprinos ovoj tragediji.

Wink

ma nisu im dali prilike da se iskažu do kraja Smile
treba sve te hrvatomrsce napucikat na naše domaće mafijaše pa će biti reda u državi. vrijedi i obratno

#35:    Autor:  Plesni Centar Postano:
evo ti ga na...prvo su oni proganjali njih.... pa su onda izmjenili uloge...bla bla bla bla bla...... sad na kraju ovi proganjaju ove....
dovidjenja u sljedecem ratu....

#36:    Autor:  ottoos2002 Postano:
Ispravite me ako griješim, na zadnjim ponovljenim lokalnim izborima...koliko nas je ono izašlo na birališta 30%..?
Osijek031.com » Vijesti » Miran prosvjed povodom mafijaških ubojstava i u Osijeku Idite na Prethodna  1, 2, [3]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 3 / 3.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::