Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki
Osijek031.com
»
Vijesti
»
Osnovcima 1.200 laptopa vrijednih tri milijuna kuna
Idite na
Prethodna
1
,
2
,
[3]
,
4
Sljedeća
:| |:
#31:
Re: Osnovcima 1.200 laptopa vrijednih tri milijuna kuna
Autor:
tomas
Postano:
23.09.2008. 14:28
a nama ostalima bi grad mogao kupiti auto ili motor kada vec imaju para viska,a usto bi se riješili gpp-a
#32:
Autor:
nake_rado
Postano:
23.09.2008. 16:40
Callistemon
je napisao/la:
nake_rado
je napisao/la :
Callistemon
je napisao/la:
(a kako će se ti sada prvi i drug razredi spremati za maturu, nakon što moraju vratiti besplatne udzbenike, je neka druga tema)
udžbenici koji ti trebaju se mogu kupiti
aha, that's the point - prvo ga kupi drzava, pa ga dade djeci na koristenje, onda si ga oni sami kupe jer ce im trebati za maturu! Vrlo smisleno i prakticno!
Pa inače smo plaćali udžbenike oko 1000kn (valjda, ne sjećam se)
Sada uzmeš samo što ti treba, a to te sigurno neće izaći preko 200kn.
#33:
Autor:
Evil Poodingh
Postano:
23.09.2008. 16:49
Puno bolje i kvalitetnije bi bilo da su to dali studentima lošijeg imovinskog stanja. Mi npr na faksu ( ETF - Informatika ) imamo par ljudi koji nemaju uopce komp u Osijeku nego samo kod kuce, te par ljudi koji imaju, ali nedovoljno jak da moze pokrenuti kvalitetno neke bitne programe u kojima radimo, i koji su potrebni za vjezbanje i pripremanje ispita kao što su MatLab, Eclipse, C++...
#34:
Autor:
Callistemon
Postano:
23.09.2008. 17:12
nake_rado
je napisao/la :
Callistemon
je napisao/la:
nake_rado
je napisao/la :
Callistemon
je napisao/la:
(a kako će se ti sada prvi i drug razredi spremati za maturu, nakon što moraju vratiti besplatne udzbenike, je neka druga tema)
udžbenici koji ti trebaju se mogu kupiti
aha, that's the point - prvo ga kupi drzava, pa ga dade djeci na koristenje, onda si ga oni sami kupe jer ce im trebati za maturu! Vrlo smisleno i prakticno!
Pa inače smo plaćali udžbenike oko 1000kn (valjda, ne sjećam se)
Sada uzmeš samo što ti treba, a to te sigurno neće izaći preko 200kn.
naravno da uvijek ima rjesenja, no pitanje je mora li bas tako? a cini se da mora - kod nas! Zato i jesmo tu gdje smo i zato nam i jeste tako kako je!
#35:
Autor:
vyktor-kun
Postano:
23.09.2008. 22:12
bože dobri i pravedni (
)
pa koji konji rade u tom ministarstvu!
A koji ##### je bilo s nama kada smo išli u 5. razred! VIŠE SREDNJOŠKOLCIMA TO TREBA NEGO PETAŠIMA! ONI će samo igre bubati na to i ići na internet i skidati gluposti (bogznakake)(uz dodatne viruse(a kada budu trebali rušit zbog toga cijeli sistem 2000 puta, će i to vlada napravit))
#36:
Autor:
zlusch
Postano:
24.09.2008. 7:43
Inicijativa je bezvezna jer je došla vjerojatno po političkoj, a ne stručnoj liniji.
Najpravednije bi bilo da je svaki osnovac dobio bon za popust u iznosu cca 1000 kn i da ga je mogao iskoristiti isključivo za kupnju notebooka, kod najmanje dva trgovca da se spriječi mutikašenje.
Naravno, opet bi se tu razvio biznis kod onih roditelja koji žive iznad svojih mogućnosti (čitaj: na kredit) pa bi to neko dijete opet ostalo bez ičega.
Ajd, kako biti pametan....?
#37:
Autor:
leny
Postano:
25.09.2008. 22:59
Joj pa nevalja im taj način skupljanja glasova. Pričao je meni djed da su u nekoj od prošlih država lijepo prije izvora dijeli ljudima cipele. Dobiješ prije izbora lijevu a poslije ako si odglasao kako treba desnu. A gdje je ovdje smisao djeca u petom razredu ne glasaju. Da su dijelili 18 godišnjacima s nekom forom da moraš upisat broj kandidata s liste za logiranje možda bi i djelovalo.
Šalu na stranu ali prerano je to za laptop. Treba i neke zdravstvene čimbenike razmotriti - nezdravo sjedenje, oči, navlačenje laptopa okolo (a jetini nisu lagani) ...
Nadam se da će barem biti novaca u skromnim sredstvima ovog projekta za dobar parent control program.
#38:
Autor:
Callistemon
Postano:
26.09.2008. 10:59
kao sto negdje rekoh - cita li ove forume netko od politicara ili njima bliskih???
Ugl. uzalud nam trud sviraci... raspisan je natjecaj za nabavku...
http://www.osijek.hr/natjecaji/oglas.doc
#39:
Autor:
Flaki
Postano:
11.11.2008. 14:27
ja mislim da smo već treabali dobit te laptope. trebali ste se pobrinut prije da ih imamo sada.
dobro je to i jedva čekam da ih dobijem. čuo sam da ćemo možda dobit laptope na kraju školske godine. je li to istina???
#40:
Autor:
DonQuijote
Postano:
11.11.2008. 14:38
Flaki
je napisao/la:
ja mislim da smo već treabali dobit te laptope. trebali ste se pobrinut prije da ih imamo sada.
dobro je to i jedva čekam da ih dobijem. čuo sam da ćemo možda dobit laptope na kraju školske godine. je li to istina???
i šta ćeš raditi s laptopom kad ga dobiješ?
#41:
Autor:
snaša
Postano:
13.11.2008. 7:43
Ma dobit ćeš ga pred izbore..kak možeš uopće tako što i pitati ?
#42:
Autor:
floky
Postano:
13.11.2008. 14:13
Flaki
je napisao/la :
Flaki, bolje se uhvati škole i zagrij stolicu...pusti laptop na miru...dobit češ ga, ne brini.
#43:
Autor:
lucija-jug2
Postano:
21.12.2008. 18:40
pa..ja sam 5 razred..os tin ujevic..osijek..i mi jos nismo dobili laptope..nak dd..a trebali smo u prvom pol...sta vise lazete..
#44:
Autor:
padobranac
Postano:
22.12.2008. 12:27
vyktor-kun
je napisao/la:
bože dobri i pravedni (
)
pa koji konji rade u tom ministarstvu!
A koji ##### je bilo s nama kada smo išli u 5. razred! VIŠE SREDNJOŠKOLCIMA TO TREBA NEGO PETAŠIMA! ONI će samo igre bubati na to i ići na internet i skidati gluposti (bogznakake)(uz dodatne viruse(a kada budu trebali rušit zbog toga cijeli sistem 2000 puta, će i to vlada napravit))
e kad dodjes u srednju informaticki nepismen prekasno je
#45:
Autor:
padobranac
Postano:
22.12.2008. 12:28
DonQuijote
je napisao/la:
Flaki
je napisao/la:
i šta ćeš raditi s laptopom kad ga dobiješ?
na netu ima boljih i slikovitijih objasnjenja bilo cega nego u najbojim skolskim knjigama..
Osijek031.com
»
Vijesti
»
Osnovcima 1.200 laptopa vrijednih tri milijuna kuna
Idite na
Prethodna
1
,
2
,
[3]