Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » HPD Lipa osvojila olimpijsko zlato i srebro u pjevanju! Idite na Prethodna  1, 2, [3]  :| |:

#31:    Autor:  osto Postano:
rod serling, žalosni lik osijeka ili možda čak i nije,(i tko što bi rekli oni od preko mnogo bre sere) koji na žalost ne znam zašto i iz kakovih popuda vrijeđa sve što je napravljeno radom , ovo zlato je trebalo se dobrono pomučiti da vi se to napravilo ali očito kod zdravih očiju ne vidi da je na natjecanju zamisli bilo kvalifikacija a te iste kvalifikacije nije prošlo više od 150 zborova iz cijelog svijeta, pa kad si toliko učen i imaš tih tzv. diploma volio bih vidjeti te diplome (da nisu one gdje se dobiju hajde idemo na cugu i neku klopu i za milju eura se dobije možeš birati pečat a takovih u ovom gradu "vjerojatno ima" a ti si im predvodnik pa ni sam ne znaš što bi), uostalom što si ti ostvario u svom životu volili bi svi vidjeti to mora da impresivno i zadivljujuće , uostalom stvarno si hrabar kad misliš da se može vrijeđati nekoga bez osnove i bilo bi dobro kad bi nam pokazao ono što si ti to završio , ali po ovoj mržnji što si pokazao prema lipi vjerojatno nisi niti iz osijeka, jer samo pravi esekeri vole svoje i vesele se svemu tko nešto napravi pa bili to i amateri, a tebi nažalost tvoju mogu samo reći

NEKA PATI KOGA SMETA LIPA JE PRVAK SVIJETA
I NEKA SAMO SUZE RONE MI IMAMO ŠAMPIONE

#32:    Autor:  osto Postano:
rod serling, skoro zaboravih da odgovorim sere-ling-u
kako zvuči kineski dobro je ha,
u svezi tvoje 6-te točke nastupa i 90 bodova , za tvoje znanje i ravnanje lipa je na državnom natjecaju osvojila od 100 mogućih 99 bodova , to niti jedan jedini zbor u hrvatskoj bez obzira na kategorije nije niti će osvojiti, toliko o bodovanju u hrvatskoj, a što se tiće bodovanja u austriji nije lipa pisala pravila bodovanja i načine bodovanja , i na kraju svoju žalbu možete uputiti sedmeročlanom žiriju koji je zamislite bio tamo i slušao lipu i dodjelio im ZLATO
I TAKO LIPA VEĆ 13 PUTA OSVAJA ZLATO

#33:   Re: HPD Lipa osvojila olimpijsko zlato i srebro u pjevanju! Autor:  mia m. Postano:
ooo siroti osječki kompleksaši.... baš me zanima kome je to lipa toliki trn u oku. jadni vi koji serete kad se osjećate toliko ugoženo od jedne amaterske fenomenalne ekipe. pa da, možete biti samo ljubomorni i zavisni - jadni, jadni, jadni... baš vas žalim...
umjesto da jedni drugima budemo podrška i izvlačimo maksimum jedni od drugih - mi se prepucavamo u ovoj "maloj" sredini. svi koji samo znate pljuvat - MOŽE VAS BITI STID! sve velike ličnosti koje su očito sa svim papirima napravile tooooliko toga u svom životu da nemaju pametnijeg posla nego pljuvat po nekome. presmiješni ste!

#34:    Autor:  water Postano:
ajd dosta više o lipi...

pustite ljude da se odmore i uživaju u zasluženo osvojenim medaljama...jer to su zaista i zaslužili...

tri zlata u jednoj sezoni...pfff...rijetko se tko može pohvaliti s takvim uspjehom...a od toga nemaju apsolutno nikakvu korist osim osobnog zadovoljstva...

i tko misli da po tome treba pljuvati zbilja baš nije normalan...

#35:    Autor:  W.M. Felt Postano:
Ljudi su osjetljivi kad im diraš u uspjehe. Kažu, hrvatski jal.

No nema govora o jalu. Sve se može preispitivati. Ovdje je problem samo u tome što se uspjeh u medijima prenosio netočno i tendenciozno, i nije mi jasno što lipaše ovdje smeta.

Lipa je vrhunski zbor, no glupani koji su o ovom natjecanju (iako je natjecanje po meni krivi naziv) nisu vrhunski novinari, dapače. I termin medalja vjerojatno je pogrešan, odnosno nagrada kao takva. Radi se o priznanju za vrhunski amaterski zbor, a ne dosezanju Olimpa, pokoravanju svijeta i protivnika, prvom mjestu.

Kad je netko neprecizan i netočan, a pritom još i pristran, nastanu problemi. Pohvale Lipi.

#36:    Autor:  water Postano:
po meni je ovo tendenciozan tekst...

http://www.net.hr/kultura/page/2008/07/15/0262006.html

#37:    Autor:  rod serling Postano:
@(za)osto
kako god ti kažeš...

#38:    Autor:  rod serling Postano:
water je napisao/la:

apsolutno... upravo o tome se ovdje i radi... gosp. Levak na riječki način

#39:    Autor:  W.M. Felt Postano:
rod serling je napisao/la:
water je napisao/la:

apsolutno... upravo o tome se ovdje i radi... gosp. Levak na riječki način

Upravo tako. O tome se radi. Iz teksta se stvara pogrešan dojam, pogotovo za nas laike, kojima je tekst i namjenjen. Novinarstvo je puno teži posao nego što neki misle, pa se svi njime bave.
Osijek031.com » Vijesti » HPD Lipa osvojila olimpijsko zlato i srebro u pjevanju! Idite na Prethodna  1, 2, [3]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 3 / 3.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::