Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Dječje kazalište: Playback musical "Briljantin" Idite na Prethodna  1, 2, [3]  :| |:

#31:    Autor:  Bentena Postano:
Bili su odlicni!U okvirima amaterizma i vise nego odlicni!U prvih pet minuta predstave sam se nasmijala vise nego cijeli dan sve skupa...Osjecala se pozitivna energija i bas mi je bilo lijepo gledati kako su mladi ljudi dobro utrosili svoje slobdno vrijeme.Neki imaju dobrog potencijala za ozbiljnije bavljenje daskama sto zivot znace...i kako fino govore cistim osjeckim slengom...hehehee...da ih posaljemo bilo gdje po Hrvatskoj odmah bi prepoznali da su iz Osijeka..a to mi je ,onako ,jos dodatni gust zadovoljstva u odgledanom...Smile

Zadnja promjena: Bentena; 09.06.2008. 22:41; ukupno mijenjano 1 put.

#32:    Autor:  tonya Postano:
Ja se oduševila! Došlo mi da im se priključim, ali mislim da sam ipak prestara. Smile

#33:    Autor:  sikki Postano:
Svaka čast plesačima (glumcima). Bio sam na obadvije predstave i uživao. Dvaput je ipak dvaput Smile

Stiže galerija Smile

Pozdrav svima.

#34:    Autor:  Leon Postano:
Za one koji nisu bili...

Galerija 031: Briljantin - Plesni klub Broadway [2008.06.08.]

#35:    Autor:  43_23 Postano:
Predobri su bili. Ponosim se što plešem tamo. hehehehehehe

#36:    Autor:  ariš Postano:
aaaaaaaaaa....joooj predobar je osjecaj bio stajati sav saren na toj pozornici...ma savrseno...hvala svima koji su dosli...voljeli bi to ponoviti, a nadamo se da cemo imati prilike...

i da hvala puno sikkiu na savrsenim slikama...

pusa

#37:    Autor:  feniks Postano:
Samo da pohvalim svoj najbolji plesni klub "Broadway" i sve plesačice i plesače na ovom nastupu-premijeri "Grease" kao i na svim dosadašnjim a tako i na budučim u kojima čemo sudjelovati. NAJBOLJI SMO ! ! ! !

#38:    Autor:  ariš Postano:
quote="feniks"]
Samo da pohvalim svoj najbolji plesni klub "Broadway" i sve plesačice i plesače na ovom nastupu-premijeri "Grease" kao i na svim dosadašnjim a tako i na budučim u kojima čemo sudjelovati. NAJBOLJI SMO ! ! ! !
[/quote]

jel to mozda davor???

#39:    Autor:  FunkyLady Postano:
Davor je iz Bilja Very Happy

#40:    Autor:  FunkyLady Postano:
sikki je napisao/la :
Svaka čast plesačima (glumcima). Bio sam na obadvije predstave i uživao. Dvaput je ipak dvaput Smile

Stiže galerija Smile

Pozdrav svima.

eeeee, pa ti si pozdravio bio Smile Ja i legica bile tam na ulazu prije nego je počela ona u 18h Wink

#41:    Autor:  feniks Postano:
Je, Davor je iz plesnog kluba Broadway.
Ariš je....?
Pozz Andrei i hvala na pohvalama!!

#42:    Autor:  ariš Postano:
feniks je napisao/la :
Je, Davor je iz plesnog kluba Broadway.
Ariš je....?
Pozz Andrei i hvala na pohvalama!!

ariš je lara.... Smile

#43:    Autor:  FunkyLady Postano:
Wink
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Dječje kazalište: Playback musical "Briljantin" Idite na Prethodna  1, 2, [3]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 3 / 3.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::